Park RosendaelTerug naar het overzicht

Picknicken, hutten bouwen, een blotevoetenpad, gave spelletjes, hier kan het allemaal!
Landgoed Rosendael ligt vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een prachtig historisch ingericht kasteel én een geweldig park waar je een heerlijke middag kunt hebben!

Nattigheid
Ontdek hoe spannend een park kan zijn! Voor je het weet spuiten honderden straaltjes water uit de grond. Dat wordt rennen om niet nat te worden! Als je toch al nat bent dan probeer je natuurlijk ook even de stapsteentjes uit! Of lukt het jou om droog over te komen? Ook leuk, pak een van de schepnetjes om waterbeestjes te vangen uit de bosvijver! Tja en dan hebben we het nog niet eens gehad over de kettingbrug...durf jij?
 
Natuurlijk trek je ook even je schoenen uit om het blotevoetenpad uit te proberen, dat voelt zó grappig! Verder mag je gewoon hutten bouwen in het park en kan je er lekker picknicken. Er is ook een onderaardse gang die er gewoon om vraagt om bekeken te worden. Wist je trouwens dat er hele leuke buitenspelletjes voor je klaarliggen op het gazon voor het kasteel?

Op stap met je eigen Speurknapzak (€ 5,00)
Wil je je bezoek helemaal bijzonder maken? Koop dan een speurknapzak “water” bij de kassa. Daarin zitten allemaal leuke dingen zoals; het Beleef!plattegrond van park Rosendael, een waterflesje, loeppotje voor insecten, kompas sleutelhanger, schepnet en een zoekkaart waterdieren. Dan eerste even zoeken naar een geschikte tak (op de grond) om aan de knapzak  te hangen en je kunt op avontuur!

Zeker weten dat jullie een geweldige middag zullen hebben!  Kijk alvast eens op de website, even op de roze knop klikken en je bent er!

Krijg je onze nieuwsbrief al? Voor elke schoolvakantie versturen we je de leukste tips en trucs om er een geweldige vakantie van te maken!

Kasteel Rosendael

Rosendael 1
6891 DA ROZENDAAL
Openingstijden di t/m zo 11:00-17:00 Prijs voor actuele prijzen zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL