Airborne MuseumTerug naar het overzicht

In het Airborne Museum komt de geschiedenis tot leven, beleef de Slag om Arnhem als nooit tevoren!
Aan de rand van Oosterbeek vlakbij Arnhem, vind je Villa Hartenstein – de thuisbasis van het Airborne Museum. Tijdens de Slag om Arnhem zat hier het hoofdkwartier van de Britse troepen.

Wil je daar ook alles over weten? Luister dan naar de aangrijpende verhalen van kinderen uit deze spannende tijd! In het museum zie je veel wapens, documenten, films en foto's die je zeker niet mag missen.

Missie Hartenstein

Missie Hartenstein is een gratis audiotour met speurtocht speciaal voor kinderen tot 12 jaar. Onder begeleiding van soldaat Tommy Atkins los je puzzels en opdrachten op. De audiotour is ingesproken door YouTuber Boris Lange. Ga je mee op missie?

Neem alvast eens een kijkje op de website door op de roze button te klikken!

Krijg je onze nieuwsbrief al? Voor elke schoolvakantie versturen we je de leukste tips om er een geweldige vakantie van te maken!

Fotograaf: Daan van Oort

Airborne Museum Hartenstein

Utrechtseweg 232
6862 AZ Oosterbeek
Openingstijden Klik voor openingstijden door naar de site.

Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12x leuke winteruitjes op de Veluwe

12x leuke winteruitjes op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen deze winter. Wij zijn dol op deze mooie regio! Zowel in de verschillende steden als in de prachtige natuur is er zoveel te beleven. Al nieuwsgierig geworden? Wij delen hier 12 superleuke tips.

12x Veluwe-uitjes