Airborne MuseumTerug naar het overzicht

In het Airborne Museum beleef je de beroemde slag om Arnhem! Zeker weten dat het indruk maakt!
Arnhem is een stad met een lange geschiedenis. De Tweede Wereldoorlog is zeker niet onopgemerkt aan Arnhem voorbij gegaan!
Wil jij daar ook alles over weten? Luister dan naar de aangrijpende verhalen van kinderen uit deze spannende tijd! In het museum zie je veel wapens, documenten, films en foto's, die je zeker niet mag missen.

Kindertentoonstelling
Ga jij mee ondergronds? Stap in de konijnenwereld van het wereldberoemde verhaal Waterschapsheuvel van de Britse schrijver Richard Adams. In deze kindertentoonstelling ga je op zoek naar de ideale plek om te wonen. Een plek waar je mening telt en waar je in vrijheid kunt leven. Ga op zoek naar hints, leg de juiste verbindingen en wijs elkaar de weg in een duister doolhof. De tentoonstelling Waterschapsheuvel zit boordevol verrassingen!

Kinder audiotour
Boris Lange, een bekende YouTuber sprak de Kindertour in en kroop daarvoor in de huid van de Britse soldaat Tommy Atkins. In de interactieve tour vraagt Tommy kinderen om hulp bij het oplossen van een aantal vragen.

Neem alvast eens een kijkje op de website door op de roze button te klikken!

Krijg je onze nieuwsbrief al? Voor elke schoolvakantie versturen we je de leukste tips en trucs om er een geweldige vakantie van te maken!

Airborne Museum Hartenstein

Utrechtseweg 232
6862 AZ Oosterbeek
Openingstijden Klik voor openingstijden door naar de site.

Prijs Zie website. Let op: je moet vooraf je tickets op datum en tijd reserveren. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wat gaan we doen in de lente?

Wat gaan we doen in de lente?

De leukste kinderactiviteiten van Nederland vind je natuurlijk in en om Arnhem! Wij hebben een heleboel tips voor je verzameld om er een heerlijke lente van te maken!

Naar buiten!