Madame BonBon KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Soms is het het handigst of gewoon leuker om je feestje lekker thuis te vieren.
Geen nood want Clever Cleo pakt haar autootje en komt bij je langs om je feestje compleet te maken!

Cleo van Clever Cakes speelt een lieve banketbakster, spreekt met een heerlijke franse tongval, is dol op kinderen en houdt van zoetigheid.

Madame Bonbon is een beetje gek, doet allerlei dingen die je als kind graag zou willen doen maar niet zou mogen van je ouders. Wat is er nu heerlijker dan knoeien met snoepgoed, fondant, slagroom, enz?

Madame Bonbon leert de kinderen cupcakes of een klein boltaartje versieren met verschillende uitstekers. Madam Bonbon zorgt ervoor dat de jarige speciaal in het zonnetje wordt gezet.

Aan het eind kan er een leuke groepsfoto gemaakt worden. Deze foto wordt digitaal opgemaakt in het thema taart en later naar je verzonden als leuk aandenken aan het feestje. Ook krijgen de kinderen aan het eind een certificaat wegens deelname aan de workshop!

Meer weten? Klik dan even op de roze button om naar de website te gaan!

Zoek je nog meer inspiratie voor een geweldig kinderfeestje? Wij hebben ze alvast voor je op een rijtje gezet!

Cleo's Clever Cakes

Sweelincklaan 8
6815 BH Arnhem
Openingstijden op afspraak Prijs vanaf 15,50 euro per kind (min 7 kinderen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wat gaan we doen in de lente?

Wat gaan we doen in de lente?

De leukste kinderactiviteiten van Nederland vind je natuurlijk in en om Arnhem! Wij hebben een heleboel tips voor je verzameld om er een heerlijke lente van te maken!

Naar buiten!