icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
Feestjes film, theater & museum in Arnhem
Film, theater & museumfeestjes

Feestjes film, theater & museum in Arnhem

Naar de film, het theater of het museum met je kinderfeestje? Bekijk alle filmfeestjes, theaterfeestjes en museumfeestjes in Arnhem.

Vier de verjaardag van jouw kind in de bioscoop met een leuke film, met een kindervoorstelling of in een kindermuseum.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 9 resultaten
Pagina: 1
totaal 9 resultaten
Pagina: 1

Kinderfeestje in de bioscoop in Arnhem, Duiven en Huissen

Zoek een leuke film uit, misschien zelfs een filmpremiere en boek een verjaardagspartijtje in de bioscoop. Met voor alle kinderen limonade, taart en popcorn en dan natuurlijk een mooie film kijken met z’n allen in de bioscoop op het filmfeestje!

Voorstelling in het theater bekijken met verjaardagsfeestje in de regio Arnhem

Een feestje in het theater is altijd leuk! Je kunt er ook een kinderpartijtje boeken: vooraf krijgen de kinderen iets te drinken en te eten en daarna bekijk je met z’n allen een prachtige kindervoorstelling, toneelstuk of musical. Wat een feest voor de jarige en zijn vriendjes!

Museumfeestje voor kinderen in Arnhem

Ook voor een kinderfeestje is een museum echt heel leuk. Samen met de vriendjes en vriendinnetjes krijgt de jarige meestal een speciale kinderrondleiding of ze doen samen een leuke speurtocht in het museum. Daarna gaan ze dan samen nog actief aan de slag om zelf iets te maken tijdens een workshop. Een verjaardagsfeestje in een museum is zo leuk!

Er zijn verschillende musea in en om Arnhem, Duiven en Huissen waar je een kinderfeestje kunt organiseren. Bekijk ze allemaal om de verschillende mogelijkheden voor een feestje in een museum te zien.