• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

6x leuke pannenkoekenrestaurants in en om Breda

8 mei 2023
Pannenkoeken, mmmm...! Zijn jullie kinderen ook zo dol op pannenkoeken? Hier de leukste en lekkerste pannenkoekenrestaurants in o.a. Breda, Strijbeek, Oosterhout, Den Hout, Chaam!

Wat is je lievelingseten? Grote kans dat je kids een van de 3 P's noemen: Patat, Pizza en…. Pannenkoeken! Voor de laatste boffen wij helemaal met het aanbod in en om Breda, want er zijn zoveel fijne pannenkoekhuisjes te vinden. Ze zijn er in allerlei soorten en maten! Hieronder staan 6 pannenkoekadresjes die behalve een goede pannenkoek ook nog iets extra’s bieden!

Het Smokkelaartje in Strijbeek
Eén van onze favoriete plekken! Waarom? Vanuit het pannenkoekenhuis kun je heerlijk wandelen over de Strijbeekse heide, langs vennen en door het bos! Als het lekker weer is, kunnen de kids fijn verder buitenspelen en genieten van de dieren. En bij slecht weer vermaken ze zich helemaal in de ondergrondse ballenbak!

Herberg 't Pannehûske in Achtmaal
Hier ging ik als kind al naar toe en kun je terecht voor een broodje of pannenkoek. Inmiddels is het helemaal uitgebreid met superleuke speelhuisjes en kunnen de kinderen ravotten in één van de grote speeltuinen! Superleuk!

Pannekoeckenhuys De Hannebroeck in Oosterhout
Dit is één van de toppers in onze omgeving! De kids kunnen leuk een cadeautje uitkiezen bij het verrassingsmenu en zich helemaal uitleven in de leuke speeltuin met toffe speelboom. En naast het pannenkoekenhuis heb je het supergave speelbos De Heksenberg!

Dennenlucht in Breda
Wat een fijne plek is Dennenlucht! Er is ruim keus uit heerlijke pannenkoeken. De kids hebben uren speelplezier in de supertoffe en erg mooie buitenspeeltuin. Of je vindt ze op Jaap's Speelzolder waar je interactieve spelletjes kunt doen. En ben je klaar met eten, dan kunnen de kids met hun gekregen dukaten gaan shoppen.

Pannekoeckershuys in Den Hout
Bij dit pannenkoekenhuis kun je heerlijke pannenkoeken eten, mogen de kinderen zich verkleden, worden ze geschminkt en krijgen ze ook nog eens dukaten waarmee ze ene kadootje kunnen uitzoeken. In de grote speeltuin met trampolines, skelters en graafmachine zijn ze uren zoet. Feest voor de kids dus!

Huis ten Bosch in Chaam
Wat een gave buitenkeuken is hier voor de kids! Ze kunnen zelf zandtaartjes of moddersoep maken en tussendoor genieten van een heerlijke pannenkoek! Daarnaast is er een fijne speeltuin en kunnen de kids hier uit het speciale kabouterwinkeltje een cadeautje kiezen!

PS Op onze Uit eten-themapagina vind je meer dan 80 tips om heerlijk een hapje te gaan eten met je kids!