Tip een viend(in)Terug naar homepagina

Kidsproof.nl

Op deze website vind je de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten bij jou in de buurt! Met heel veel eropuit-tips, kindvriendelijke eetgelegenheden, leuke clubjes en workshops voor kinderen, originele ideeën voor verjaardagsfeestjes, fijne kinderwinkels én praktische adressen met betrekking tot zorg en opvoeding. Er zijn al meer dan 15 Kidsproof-regio’s, dus ook leuk voor een uitje in de vakantie!

PS: als je je aanmeldt voor de Kidsproof-nieuwsbrief krijg je voor elke vakantie de leukste tips in je mailbox.


Persoonlijk bericht:

1www.kidsproof.nl  1

Op Kidsproof.nl vind je de leukste tips voor ouders en kids in jouw omgeving! Met heel veel eropuit-tips, (sport)clubs, workshops en lessen, originele ideeën voor verjaardagsfeestjes, fijne kinderwinkels, kindvriendelijke eetgelegenheden én praktische adressen met betrekking tot zorg en opvoeding. Handig!

Kijk dus snel op www.kidsproof.nl en kies één van onze regio's! 

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste tips? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief, 'like' jouw Kidsproof-regio op Facebook en volg ons op Twitter.Jouw naam:
Jouw email:
Naam vriend(in):
Email vriend(in):


ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur.
Verstuur