Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes
Uit eten

Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in en om Breda? Een fijn lunch- of koffieplekje? Een terras met speeltuin erbij? Een restaurant waar je pannenkoeken kan eten? Check snel onze tips.

Filteropties

Locatie
totaal 84 resultaten
Pagina: 123
totaal 84 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Breda?

In de directe omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Op Kidsproof Breda vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.