10x IJsje eten in Den Bosch!

6 april 2024
Het zonnetje schijnt, dus is het ijsjes tijd! Heel eerlijk gezegd eten wij het liefste elke dag wel een ijsje….of twee of bij heel warm weer soms wel drie ijsjes! Ik schaam me er niet voor want het is ook moeilijk te weerstaan als je in Den Bosch bijna op elke hoek van de straat een ijsje kunt kopen in de lekkerste ijssalons. Omdat wij zo'n goede ijskenners zijn hebben we voor jullie een IJSCO TOP 10 samengesteld!
Afbeelding L'oro Nero

Zammatteo

Bij ijssalon Zammatteo in Den Bosch maken ze het Italiaanse ijs echt zelf. Met het verse fruit dat Enzo en Marion op de markt kopen bereidt Enzo het ijs volgens het recept van zijn grootmoeder die in 1935 met Zammatteo begon!

Frezzo Den Bosch

Voor alle ijsmonsters, groot of klein? Bij Frezzo Den Bosch kies jij jouw smaak en kun je genieten van heerlijk Italiaans ijs. Frezzo bevindt zich midden in het centrum van Den Bosch. Een heerlijk plekje om af te koelen met een ijsje.

Gelateria Davide

Gelateria Davide in de Hinthamerstraat is een prachtige zaak met achterin een professionele keuken met machtige ijsmachines! Bij binnenkomst is de meterslange toonbank de blikvanger, boordevol vers ijs in vele smaken, diverse ijstaarten en kleurige macarons.Geniet! Den Bosch

Churros gedoopt in chocolade, vers fruit met chocoladedip en ambachtelijk Italiaans ijs dat vind je allemaal bij Geniet! in Den Bosch! Haal een lekker ijsje en plof daarna even lekker neer in het POP-UP Stadspark!  

De IJsvogel

In de wintermaanden is het een winkel dat vol hangt met lederwaren, maar zodra de eerste zonnestralen beginnen te schijnen verandert deze winkel in een ijssalon met heerlijk zelf gemaakt ijs. De IJsvogel is niet weg te denken uit de binnenstad.

TumTum IJs Den Bosch

Niets is zo leuk als zelf je eigen ijs tappen! Dat kan bij Tum Tum ijs in Den Bosch. In de ijswinkel vind je 8 tapkranen met 8 verschillende soorten smaken ijs. Daarna kies je een eigen topping; slagroom, spikkels, chocolade, snoepjes, koek, sauzen, fruit. Jouw smaak, jouw combinatie, jouw ijs!

Lavinia IJssalon Vught

Ben jij helemaal verzot van ijsjes? Bij Lavinia IJssalon kun genieten van lekker, verse ijs dat op een ambachtelijk manier gemaakt is. Ze heeft heel veel verschillende smaken ijs en voor de kids zit onderin een kaugumbol verstopt! ;) Mmmm!

IJs & Taartmoment Vlijmen

Bij IJs- en Taartmoment geloven ze in ambachtelijke bereidingen, pure grondstoffen, fantastische smaken en eerlijke producten. Het huisgemaakt ambachtelijk ijs wordt van verse melk direct van de koe van de lokale boer gemaakt. Laat je verrassen in de keus van smaken welke op verrassende wijze mee verandert met de seizoenen. Ze maken ijs dat zo puur is dat zelfs mensen met een lactose- en/of gluten allergie kunnen genieten van een lekker ijsje.

WOW IJs en Zo in Vught

Op een toffe Hotspot in Vught vind je WOW Ijs en Zo! Hier kun je van heerlijk roomijs genieten zoals passievrucht, stracciatella of pistache. Ook verkopen ze lekker sorbetijs in de smaken aardbei, citroen, framboos of mango. Deze zijn lactosevrij en vegan. Dus voor iedereen is er wat wils! Via de bestelzuilen kan je jouw favoriete ijsje en al het andere lekkers gemakkelijk kiezen en afrekenen. Natuurlijk kan dat ook altijd nog aan de balie. Je kan zelfs ook alvast thuis of op het terras kijken, kiezen en bestellen.

Heb jij ook trek gekregen? 

Veel plezier en geniet ervan!

~ Carlijn ~

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke ijs-eet-spots in onze regio! Ontdek ze allemaal!