• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

16x Waterplezier in Noord-Brabant per bootje, kano of sup!

13 mei 2024
Lekker op het water met het hele gezin per boot, kano of sup! Ontdek onze top 16 toffe water-uitjes in Noord-Brabant!
16x Toffe uitjes op het water in Noord-Brabant!

Bootje varen

Varen in de Biesbosch

Huur een bootje om de Biesbosch vanaf het water te bekijken en te genieten van de unieke natuur. Of laat je lekker rondvaren met je gezin en heb een relaxte tijd met elkaar. Leg je bootje ergens aan de kant aan en laat de kinderen lekker spelen of ga even picknicken.

Bootje Varen Breda

Huur je eigen sloep of regel er een schipper bij die je rond kan varen over de singels van Breda. Maak de tocht nog aangenamer door er een ontbijt, lunch of borrel of wat anders bij te bestellen. Geniet van een heerlijke dag op het water met elkaar!

Varen in een eend in Den Bosch

Hoe tof, varen in een échte elektrische eend van de Vlotte Vloot in Den Bosch! Of met het hele gezin in een van de gave sloepen! De Vlotte Vloot heeft ruime, stabiele en eenvoudig te besturen boten. Zelfs de kinderen kunnen af en toe het roer overnemen. Je ontvangt een vaarkaart, waarop de kinderen mee kunnen kijken en lezen en zo ook nog wat leren over de stad. Samen met je kids optimaal genieten van je bezoek aan ’s-Hertogenbosch.

Varen over de Binnendieze van Den Bosch

Gaaf, een tochtje door de Binnendieze van Den Bosch! Een spannend en uniek uitje voor kinderen. Je vaart in een fluisterboot onder de stad door en de gids vertelt allemaal toffe weetje over de geschiedenis van Den Bosch. De Kids worden op een speelse manier betrokken in het geheel!

Rondvaart Breda 

Ontdek Breda vanaf een bootje. Laat je rondvaren over de singels van Breda en geniet van de stad die je voorbij ziet glijden. De schipper vertelt ondertussen leuke en interessante weetjes over Breda.

Streekpark Kienehoef

Ontdek deze parel in Sint-Oedenrode. Het park bestaat uit een toffe speeltuin, kinderboerderij, gezellig restaurant, het Waadpad en je kunt er een bootje huren. Echt een fantastische plek!

Bootje huren in Den Bosch

Pak je picknickmand en spring in een bootje van Zelf Varen Den Bosch! Dopper samen met je gezin over het mooie water rondom Den Bosch en bewonder de stad eens vanaf een hele andere kant. Zelf Varen Den Bosch zorgt voor de zwemvesten voor de kids. Het zijn gemakkelijk bestuurbare bootjes, waarbij de kids ook stukjes aan het roer mogen! Hét perfecte uitje met kinderen!

AHOI bootje varen in Tilburg

Zin om een Djembe les te volgen op een bootje op het water bij de Piushaven in Tilburg? Dat kan bij AHOI! Of genieten van een lunch tijdens het varen; het kan allemaal voor jullie geregeld worden. Dit is natuurlijk een top uitje voor jou en je gezin!

Kanoën

Kano huren bij de Reuselhoeve Moergestel

Kano tussen de weilanden door met elkaar en geniet van de natuur en het water en het kano varen! Na het kanoën kan je op het terras nog even lekker iets drinken en eten. 

 

Rondje met de Kano in Hedel

Tof uitje! Spring samen met de kids in de kano en geniet van de natuur van de Bommelerwaard rondom IJsboerderij Schoonheuvel in Hedel! Je kunt halverwege bij de picknickplaats genieten van “een knapzakje” wat je meekrijgt van IJsboerderij Schoonheuvel. Na jullie kanoavontuur, kunnen de kids nog lekker los op het springkussen en genieten van een ambachtelijk ijsje, terwijl de ouders van een welverdiend drankje op het gezellig terras genieten. Aanrader!

Piushaven Tilburg

Wil je waterfietsen, kanoën of met een klein motorbootje de Piushaven van Tilburg vanaf het water ontdekken? Dan kan dat bij AquaFun4You. Het is een heel relaxte plek om te varen met kinderen, want het is er niet druk op het water en je kan zo even aanleggen om op het terras ergens wat te drinken en te eten. Geniet van het varen!

Puur! Kanoverhuur

Kanovaren over de rivier de Dommel is een unieke belevenis. De Dommel stroomt vanaf het Belgische Peer al kronkelend door natuurgebied De Malpie, via Valkenswaard naar Eindhoven richting 's Hertogenbosch. Je komt op plaatsen waar je per fiets of te voet nooit zult komen. 

 

Kano verhuur Eindhoven

Heb jij zin om te kanoën over de Brabantse wateren? Kanoën is een ideaal uitje tijdens een vakantie, vrij weekend, schooluitje of familie-uitje. Het is een prachtige tocht!

Rofra kanoën

Ga op avontuur met de kano over de Dommel. Ook hebben beiden ze andere activiteiten: mountainbiketocht, GPS tochten…Kortom een heerlijk dagje om de omgeving van Eindhoven te ontdekken.

Suppen

Supclub Eindhoven & Den Bosch

Sup4kids is een leuke manier om te leren suppen. Goed voor je motoriek en balans. Er is ook voldoende gelegenheid om te waterratten. Naast lessen kun je bij hier ook terecht voor je kinderfeestje! Suppen is helemaal hot.

SUP & Windsurf Den Bosch

Een dagje waterplezier! Bij SUP & Windsurf Den Bosch maak je samen met je kind(eren) spelenderwijs kennis met het suppen en windsurfen. Superleuke activiteit om samen te doen met het hele gezin. Lekker in de buitenlucht en heerlijk sportief, wat wil je nog meer!

Suppen op de singels van Breda

Wil je zelf het water op? Dan haal je de sup opgeblazen bij Sup & Fun aan de Sluissingel 20 in Breda. Hierna sta jij binnen enkele minuten op het water en stap je op via een brede, lage kade. Na minimaal 3 uur breng je de sup weer terug.
Of huur je sup bij Ride Along. Daar hebben ze ook voldoende sups klaarliggen om het water op te gaan!

SUP huren in Goirle

Bij Sup2Go huur je een opblaasbare SUP. Handig in een rugzak, zodat je kunt gaan suppen waar je wilt. Een dagdeel of een volledige dag, jij kiest hoe lang je de SUP wil huren.


Er zijn zoveel leuke activiteiten te beleven voor gezinnen met kinderen in Noord-Brabant! Heb je onze blog met toffe dieren-uitje in Noord-Brabant al gespot? Lees hem hier!

Veel plezier samen!

Liefs Sanne, Klazien & Carlijn