Dé leukste tips voor de Carnavalsvakantie 2024!

9 februari 2024

De vakantie staat voor de deur én er is weer van alles te doen! Omdat er zoveel is om uit te kiezen, hebben wij hieronder een aantal van onze favoriete uitjes voor je op een rij gezet. Van gezellige carnavalsactiviteiten tot leuke voorstellingen! 

CARNAVAL 2024!

Keindervertier bij Kiet73

De hele Carnaval is Huis73 een fijne plek voor ouders & kinderen! Op zaterdag zijn er gratis Oud-Hollandse spelletjes met een leuk prijsje voor de kinderen. Op de andere dagen gaan de kids los op het springkussen en in de speelzaal! Plezier voor ouders & Keinders!

Uit d'n Tôôn veur de Keinder

Een fijne carnavalsplek mét kinderen in Oeteldonk is bij Uit d'n Tôôn veur de Keinder! Kindercarnaval waar dynamisch DJ duo ‘Betty & Letty’ de boel op stelten zet met de nieuwste en oudste carnavalskrakers, speciaal voor kids! Wanneer kunnen we terecht?

Optochten Regio Den Bosch

Het is weer tijd om mee te feesten met de leukste carnavalsoptochten in de regio Den Bosch... Wat een prachtig werk wordt er toch altijd van gemaakt! Alles op een rij

Oeteldonk Kindercarnaval

Heerlijk de hort op met Carnaval! Maar wat is er nu eigenlijk allemaal voor de kids te doen? Van Oliebollenfantengeloop tot Keinderoptocht, genoeg vermaak! Waar gaan jullie naar toe?

Carnaval Uitagenda Tips!

De Uitagenda staat weer bomvol met leuke activiteiten allemaal in Carnaval thema. Gegarandeerd elke dag plezier voor de kids en ouders. Veel plezier samen! :) Feesten maar! 

Tips voor na of juíst tijdens Carnaval!

Sport Dagkamp!

Deze voorjaarsvakantie zijn er weer superleuke dagkampen bij SimonSPORT in Vught! Padel, Hockey, Tennis of Voetbal: een sportief dagkamp met allerlei creatieve spelvormen en toffe activiteiten. Superleuk voor de kids en zo zijn ze de hele dag enthousiast bezig! Ja, ik geef mijn kind op!

Fantastische familiefilms

In de voorjaarsvakantie draaien er weer nieuwe pareltjes bij Kinepolis Den Bosch! Don vlucht weg uit het theater, Fien en Teun maken een circus, Issam moet de wereld redden van AI en meer. Top uitje om carnaval te ontvluchten of lekker bij te komen na al het gefeest. Genieten! Gezellig naar de bios

Meester Kikker | 5+

Wanneer de meester met waterkroos in zijn haar en kleren vol scheuren de klas binnenkomt, heeft hij duidelijk iets uit te leggen.... En waarom kijkt de directrice zo verlekkerd bij een spreekbeurt over kikkers? Gloednieuwe Musical! Vrijdag 16 februari 2024

Bezoek Kamp Vught

De audiotour ‘Achter prikkeldraad’ belicht de geschiedenis van Kamp Vught vanuit het perspectief van kinderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een bezoek aan Nationaal Monument Kamp Vught is een ervaring die je niet snel vergeet! Bijzonder uitje

Kasteel Heeswijk

In de voorjaarsvakantie ontdek je bij Kasteel Heeswijk hoe kasteelbewoners vroeger de winterse kou trotseerde. Doe je de ijzig coole speurtocht: Zoek Drakie en luister je naar het nieuwste verhaal van de Verhalenketel over Drakie! Ontdek, luister & geniet!

Bounce Valley Den Bosch

Ben je niet het carnaval typje of heb je juist nog heel veel energie over na de carnaval dagen? Dan zit je bij Bounce Valley sowieso goed! Lekker springen in het gigantische springkussenparadijs met te gekke obstakels. Urenlang plezier! Spring er op los!

Peuterpret 2+

Peuterpret bij de Verkadefabriek is dé kennismaking met film voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Peppa's Bioscoop Feestje! Kom ook feesthoedjes versieren en dans mee op de liedjes van Peppa. Een écht feestje met ranja erbij! Zondag 18 februari 2024

Help, Helikopterouders! | 8+

Een hilarische en herkenbare voorstelling vol interactie. Vijf acteurs kruipen afwisselend in de huid van ouders en kids. Ze zetten de boel flink op z’n kop om samen met het publiek te oefenen met opvoeden en opgevoed worden. Zaterdag 17 februari 2024

Vakantie bij GeoFort

Bezoek GeoFort en ontdek van alles over de toekomst van planeet aarde. De GeoExperience zit vol met spellen, doolhoven, speurtochten en quizzen. Ook zijn er veel extra activiteiten zoals het GeoLab en Minecraft workshops! Bekijk wat er te doen is!

Voorjaarsvakantie Uitagenda Tips

Naast heel veel leuke Carnaval tips staat de Uitagenda gelukkig ook goed gevuld met leuke tips tijdens de Voorjaarsvakantie. Zoals toffe workshops, Kasteel bezoek, leuke films en gave voorstellingen! Ontdek het allemaal!

Let op, Huis73 gaat verhuizen!

Huis73 aan de Hinthamerstraat gaat verbouwen. Daarom verhuist de bibliotheek van Huis73 in Den Bosch tijdelijk naar Hekellaan 2 in Den Bosch. Door de verhuizing is de bieb van 19 feb t/m 3 maart gesloten. Op 4 maart opent de bieb op de tijdelijke locatie en kun je weer genieten van o.a. de fijne voorleesmomenten! Meer info!

Wat een tof aanbod!

Fijne vakantie! ~ Carlijn ~