9x Tweedehands Kinderkleding- & Speelgoedbeurs in en om Den Bosch!

27 oktober 2022
Wil je kinderkleding en speelgoed kopen of verkopen? Kinderkleding- en speelgoed beurzen zijn daar ideaal voor! Wij hebben een handig lijstje gemaakt waar je met je tweedehands kleding en speelgoed terecht kunt. Ook ideaal om alvast inkopen te doen voor Sinterklaas en Kerstmis.
Speelgoed- en Kinderkledingbeurzen in en om Den Bosch!

Speelgoedbeurs in Helvoirt

Heb jij speelgoed waar je op uitgekeken ben of ben je opzoek naar een uniek exemplaar? Dan is de Speelgoedbeurs Helvoirt op Zaterdag 12 november 2022 dé plek om te bezoeken. Ook dit jaar houdt LEFH (Local Entertainment Factory Helvoirt) een heuse Speelgoedbeurs waar je de leukste (gebruikte) speelgoed kan vinden. Heb je speelgoed waar je niet meer mee speelt of ben je opzoek naar iets nieuws, LEFH verkoopt het voor je en je ontvangt zelf 40% van de opbrengst! Top!

Speelgoedbeurs in Esch

Op maandag 6 november 2022 van 14.00 tot 16.30 uur kun je terecht bij de speelgoedbeurs in Esch! Tot 3 november kun je zelf speelgoed inleveren, Speelgoedbeurs Esch verkoopt het dan voor je. De kosten daarvoor bedragen €3,-. De entree is gratis, neem zelf een tas mee en laat je kinderen thuis! Wel zo handig als je alvast voor Sinterklaas cadeautjes wilt kopen ;).

Speelgoed & Kledingbeurs in Liempde

Op vrijdag 4 november 2022 wordt er in D’n Liempdsen Herd een gezellige tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. Vanaf 16.00 uur zal er speelgoed en kinderkleding worden aangeboden in de maten 74 tot en met 176. D’n Herd is open voor een lekker kopje koffie en de toegang is GRATIS! Zelf een tafel huren om spullen te verkopen kan ook. 

Speelgoedbeurs in Den Bosch

Op zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 16.00 uur is er weer een toffe speelgoedbeurs in Den Bosch. Evenals voorafgaande jaren vindt deze plaats in het St Janslyceum aan het Sweelinckplein in ’s-Hertogenbosch. De groots opgezette speelgoedbeurs beslaat verschillende ruimtes in het schoolgebouw. 

Kinderkleding- en Speelgoedbeurs in Boxtel

Op vrijdag 23 november 2022 wordt er in de Rots in Boxtel een gezellige tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. Vanaf 20.00 uur zal er speelgoed en kinderkleding worden aangeboden!

Kinderkleding- en Speelgoedbeurs Oss

Op vrijdag 20 november 2022 en zondag 5 maart 2023 wordt er in Rusheuvel in Oss een gezellige tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. Vanaf 20.00 uur zal er speelgoed en kinderkleding worden aangeboden! Tijdens de beurzen worden vooral tweedehands baby- en kinderartikelen aangeboden zoals kleding, spelletjes, speelgoed, fietsstoeltjes, autostoeltjes, boxen, wandelwagens en nog veel meer!

Kinder- Speelgoedbeurs Lith

Ben jij opzoek naar dat ene speelgoedstuk? Neem dan een kijkje bij de Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Lith op donderdag 10 en vrijdag 11 november 2022. Of heb je teveel speelgoed waar niks meer mee gedaan wordt? Wie weet kan je iemand anders daar blij mee maken op de Kinderkleding- en speelgoedbeurs bij MFA De Snoeck in Lith!

Kinderbeurs Den Dungen

In samenwerking met Litserborg organiseert Stichting HELD op zondag 5 februari 2023 voor de eerste keer een kinderbeurs om je kleding, speelgoed, boeken een tweede leven te geven. Tafel reserveren? Stuur een mail of kom gewoon gezelig langs en snuffel rond tussen alle leuke en mooie spullen op zondag 5 februari 2023 vanaf 10:30 tot 13:00 uur!

Kinderkleding & Speelgoed Beurs XXL in Den Bosch

Zoek jij NIEUWE en 2eHANDS kinderkleding en speelgoed voor leuke prijzen? Kom dan naar de Kinderbeurs XXL in Den Bosch op zondag 26 maart 2023. De grootste beurs van nederland! Maar liefst 185 kramen met nieuw én 2e kans kinderkleding en speelgoed.  Heel veel aanbod voor kids van 0 tot 10 jaar en dat voor leuke prijzen!

Veel Shop plezier!

~ Carlijn ~

Ondek onze toffe categorie Kinderwinkels voor nog meer shop inspiratie!