8x Gezellige Paasbrunch voor het hele gezin!

24 maart 2024
Gezellig met het hele gezin of zelfs met de hele familie, brunchen buiten de deur! Je hoeft zelf helemaal niks te doen. Alleen maar genieten van elkaar en een heerlijk brunchof lunch. Wij zetten de leukste Paasbrunchadresjes voor je op een rij. Met Bezoek van de paashaas of andere leuke kinderactiviteiten:
Paasbrunch met bezoek van de Paashaas!

Foodmarkt De FAM

Kom Eerste Paasdag paaseieren verven met de kids bij Foodmarkt De FAM 🐣 🌸 🥚 Tussen 13:00 en 16:00 mogen de kids helemaal los. Foodmarkt De Fam zorgt voor de eieren en de verf! 🎨 En natuurlijk kun je ook heerlijk brunchen of lunchen. Reserveer je plekje!

Fabuleu

Met Pasen 31 maart  en 1 april 2024 kun je ook dit jaar komen Paasbrunchen bij Fabula in Schijndel! Op beide dagen komt de paashaas langs en gaan de kids paaseieren zoeken met de Paasahaas! Ook kunnen ze heerlijk spelen in de binnen- en buitenspeeltuin! Fijne plek voor het hele gezin!

De Lachende vis

Met Pasen gezellig brunchen? Dat kan bij De Lanchende Vis in Empel. Komen jullie genieten van een heerlijke paasbrunch?
Een uitgebreid brunchbuffet voor het gehele gezin. En voor de kinderen is er een knutselhoek en kunnen ze zich laten schminken! Meer info!

IJM in Vught

Op je paasbest naar de IJzeren Man in Vught! Er staat weer een heerlijk, uitgebreid buffet voor jullie klaar deze Pasen. Zowel op Eerste als Tweede Paasdag zijn jullie van harte welkom in het IJzeren Man Strandpaviljoen. Check de plek!

Moeke in Den Bosch

Moeke heeft voor 1e en 2e paasdag om 11:00 of 11:30 uur een overheerlijke paasbrunch samengesteld. Een tafel vol met een soepje, brood, beleg, diverse warme gerechten en een lekker paasdessert. Ook de kleintjes hoeven zich niet te vervelen tijdens de paasbrunch. Moeke heeft een leuke kleurplaat voor ze klaarliggen! Meer info!

Geofort

Kom op 1e of 2e paasdag naar de paasbrunch bij GeoFort. Er staat er een uitgebreid paasbuffet met (h)eerlijke seizoens- en streekproducten voor je klaar van 11:00 tot 13:00 uur. De kids kunnen heerlijk spelen in de natuur- en speurspeeltuin of breng een bezoekje aan het fort. Leuk uitje voor de paasdagen!

Boerengoed in Den Bosch

Zondagochtend 1e Paasdag organiseren ze bij Boerengoed in Den Bosch een uitgebreide Paasbrunch. In het restaurant zorgen ze ook dit jaar voor een live-cooking, waarbij onze koks de lekkerste eitjes en pannenkoekjes bakken à la minute. Yes, hier willen we naar toe!

Van de Valk in Vught en Nuland

De paasdagen zijn het perfecte moment om tijd door te brengen met het gezin of met de hele familie. Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 is het bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught weer paasfeest! Genieten van het Paasbuffet en de kids kunnen geschminkt worden en samen met de paashaas gaan de kinderen op zoek naar het GOUDEN ei. Degene die het GOUDEN ei als eerste vindt, wint een Timo Toekan knuffel en een gratis kindermenu. Reserveer snel!Fijne Paasdagen samen!

~ Carlijn ~

Ben je opzoek naar nog meer leuke paasuitjes voor het hele gezin? Check dan onze categorie Pasen voor heel veel inspiratie!