• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

12x de leukste uitje voor het hele gezin, deze zomervakantie!

8 juli 2024
Yes, het is zomervakantie! Ontdek de leukste uitjes deze zomer voor jouw en je gezin. Van leuke workshops tot mooie voorstellingen. Van leuke stoere uitjes tot fijne rustige activiteiten. Genoeg inspiratie in de omgeving van den Bosch en iets verder.
De leukste uitjes deze zomervakantie voor jouw en je kids!

Toffe Zomerse uitjes

Ontdekken & Speuren

Knutsel mee tijdens Kinderworkshops in het atelier van Het Noordbrabants Museum. Ontrafel mysteries in de Museumgame, speur in de natuur met de familie Wandel-workshop of ontdek het museum met de toffe speurtochten. Reserveer je plekje!

Stoer & Leerzaam uitje

Gaaf, bij Kasteel Ammersoyen kun je deze zomervakantie door het kasteel dwalen en op ontdekking gaan. Of sluit aan bij een Kinderrondleiding voor het hele gezin, bezoek het Schervenlab en knutsel je eigen Wapenschild! Schatkisten | plonsplees »

Zomer op de boerderij

Deze zomer halen kinderen hun boerderijdiploma, dwalen ze door het maïsdoolhof en mogen ze de boer een handje helpen. Leerzaam en erg leuk: laat je kinderen een boerderij bij jou in de buurt ontdekken! Bekijk alle Boerderijen »

Betaalbaar familie-uitje

BillyBird Hemelrijk | Volkel Ontdek BillyBird Hemelrijk de mix tussen attracties, binnen- & buitenspeeltuinen en een strandbad. Probeer de achtbaan, bootjesglijbaan of 360º schommel. Gelegen tussen Eindhoven en Den Bosch. Goedkope tickets online »  

Trotseer het Slot

Slot Loevestein | Poederoijen Bij Slot Loevestein ontdekken jullie deze zomer de tijd van de ridders en jonkvrouwen! Dwaal door het Middeleeuwse kampement, doe mee met de ridderschool en ga de strijd aan in de ridder- en jonkvrouwspelen. Ontdek het programma!

Sta stil bij het verleden

Nationaal Monument Kamp | Vught Kamp Vught is een prachtige locatie om met je kids stil te staan bij de Tweede Wereldoorlog. Luister met de Junior Audiotour naar verhalen van kinderen uit die periode. En maak de vragen en opdrachten. Bijzonder & leerzaam uitje. Doe de Audiotour »

Spring de zomer in!

Bounce Valley Hedel, vlakbij Den Bosch, is een gigantisch luchtkussen paradijs waar je indoor kan springen, klimmen en glijden. Ook is er een hindernisbaan, een wipe-out en een ninja-run. Ideaal zomervakantieuitje! Met airco :)

Klim hoog in de lucht

De Mastworp | Uden Ga lekker klimmen en klauteren bij het giga Klimpark in Uden. Ook kun je er gaaf Boulderen op een van de 30 (!) routes, trotseer het uitdagende Ninja Warrior parcours of cross op de mountainbike door De Maashorst. Heel veel te doen!

Fijn chillen deze zomer

Kinepolis | Den Bosch Yes, het is zomervakantie. Tijd voor ontspanning bij Kinepolis! Zak heerlijk weg in de luxe stoel en geniet van gave familiefilms, zoals: Binnenstebuiten 2, Verschrikkelijke Ikke 4, Superkrachten Voor Je Hoofd en De Bellinga’s. Op een MEGA scherm 

Bewonder & Geniet

Bossche Bollen Belevenis | Den Bosch In hartje Den Bosch onder het Stadhuis kom je in een totaal andere wereld terecht: de wereld van de Bossche Bol. Tijdens de Bossche Bollen Belevenis kijk je je ogen uit, doe je leuke opdrachten en grappige spellen. Aanrader!

Theater in de openlucht

Verscholen tussen de bomen, op een prachtige plek, vind je Natuurtheater Kersouwe. Deze zomervakantie staan er superleuke familievoorstellingen op het programma. Van mooie sprookjes tot een gaaf poppentheater. Leuk! Ontdek meer »

Een hele dag vol fun!

Bij Avonturenpark De Bergen kun je de hele dag lekker zwemmen, chillen op het strand, roetsjend van de glijbaan en spelen in de buiten- en binnenspeeltuin. Stap in een skelter of kies voor een roeibootje. Er is hier zóveel te doen! Ga op avontuur »

Uitagenda Tips

Onze Uitagenda staat vol met leuke activiteiten en tips. Bekijk wat er allemaal te doen is. Fijne vakantie! Wat is er nog meer te doen?

Fijne zomer!

Liefs Carlijn