Broodbakdag!Terug naar het overzicht

zondag 9 juli
Zin in een lekker vers brood? Kom naar de Broodbakdag bij D'n Liempdsen Herd!
Zondag verzorgen de bakkers van D’n Liempdsen Herd weer een broodbakdemonstratie in het bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd. Rond 12.00 uur komen de eerste broden uit de oven van het bakhuisje, de tweede ronde volgt omstreeks 13.00 uur. D’n Liempdsen Herd is hiervoor speciaal langer open dan gebruikelijk. De broodbakdemonstraties zijn elke tweede zondag van de maand. Zelf brood bakken kan ook. Boek hiervoor het arrangement ‘We bakken ze bruin’.

De smaak van toen, lekkerder wordt het niet! In het fraaie bakhuisjeop het achtererf van D’n Liempdsen Herd wordt in de houtgestookte oven op authentieke wijze brood gebakken, met gegarandeerd ‘een smaak als vanouds’. Het bakproces is gratis te bezichtigen. De authentiek gebakken broden kosten € 3,00 per stuk. De smaak van deze witte en volkoren broden is onovertroffen, vandaar dat deze broden inmiddels zeer gewild zijn en altijd geldt: zolang de voorraad strekt.

Zelf bakken?
Het is ook mogelijk om met een groep van 6-10 personen zelf brood te bakken in het bakhuisje van D’n Liempdsen Herd. Of maak je liever lekkere worstenbroodjes? Bak hiervoor een van de arrangementen ‘Brood bakken’ of ‘Brabantse worstenbroodjes bakken, waarbij je onder leiding van bakkers van het bakkersgilde van D’n Liempdsen Herd gezellig aan de slag gaat. Kijk op de website www.liempdsenherd.nl onder ‘activiteiten’ voor meer informatie.

Tweede zondag van de maand broodbakdag
Elke tweede zondag van de maand is het broodbakdag. Het Liempdse (hobby)bakkersgilde verzorgt dan bakdemonstraties in het bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd. Hier wordt vanaf 11.00 uur het ouderwetse bakkersambacht in volle glorie getoond. De eerste broden zijn rond 12.00 uur klaar en de tweede lading broden komt omstreeks 13.00 uur versgebakken uit de oven.

Klik op de roze button voor meer info!

Dn Liempdsen Herd

Barrierweg 4
5298 AC Liempde
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Den Bosch!

Kiezen maar!