• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in Den Bosch
Culturele uitagenda

Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in Den Bosch

In Den Bosch zijn er hele leuke tentoonstellingen en kinderworkshops in kindvriendelijke musea, kun je proefjes doen in science expo's en zijn er veel leuke kinderactiviteiten in de bibliotheken. Speciaal voor gezinnen en kinderen. Kom met kinderen naar het museum!

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 123 resultaten
Pagina: 1234

Volg Kidsproof Den Bosch

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 123 resultaten
Pagina: 1234

Kinderactiviteiten in het museum in de regio Den Bosch

Met kinderen naar een kidsproof museum is echt een leuk uitstapje. Veel musea in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught hebben extra kinderactiviteiten: een museum speurtocht voor kinderen, een familierondleiding door het museum, een museum audiotour voor kinderen en meer. Ook zijn er in het museum vaak extra leuke workshops voor kinderen op woensdagmiddag, in het weekend en in de schoolvakanties.

In de uitagenda van Kidsproof Den Bosch vind je alle kindvriendelijke tentoonstellingen en alle leuke museumactiviteiten voor kinderen in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen.

Kinderactiviteiten in de bibliotheek in de regio Den Bosch

De bibliotheken in Den Bosch organiseren speciale kinderactiviteiten: vaak is er een voorleesuur voor kinderen, een speciaal voorleesuurtje voor peuters, er zijn regelmatig leuke workshops voor kinderen in de bibliotheek én in sommige bibliotheken zijn zelfs kleine theatervoorstellingen voor kinderen. In de uitagenda van Kidsproof Den Bosch vind je ze allemaal!