Stottercentrum Den BoschTerug naar het overzicht

Stottercentrum 's Hertogenbosch helpt je kinderen zich zeker te voelen met stotteren.
Vind jij het soms lastig om vloeiend jouw woorden uit te spreken? Of merk je dat je in sommige situatie lastiger uit je woorden komt? Stottercentrum 's Hertogenbosch kan je hierbij helpen.

Stottercentrum 's Hertogenbosch helpt en begeleidt (jonge) kinderen, jongeren en volwassen die haperend hun woorden uitspreken. Of dit nu heel vaak voorkomt, na een lange periode van niet-stotteren of juist bij bepaalde situaties, Stottercentrum 's Hertogenbosch kan jouw helpen de woorden vloeiend uit te spreken waardoor je zelfverzekerder wordt. 

Bij Stottercentrum 's Hertogenbosch werken 5 stottertherapeuten verdeeld over 2 locaties namelijk op de Twaalfmorgenstraat en Durendael in Den Bosch. Op basis van jou hulpvraag wordt er een passend antwoord of therapie gezocht. Daarnaast kan dat op individueel of in groepsverband gehouden.

Komt er een vorm van stotteren of het te snel uitspreken van woorden voor bij jouw in de familie? Klik dan nu op de roze button hieronder en neem contact op met Stottercentrum 's Hertogenbosch.

Stottercentrum 's Hertogenbosch

Twaalfmorgenstraat 79
5212 SN Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Den Bosch!

Kiezen maar!