Spetteren in OssTerug naar het overzicht

Duik in de golven, laat je verrassen door de glijbanen of spetter in het peuterbad bij Golfslagbad Oss!
Ben jij een waterrat? En vind je het super leuk om van de glijbaan af te gaan? Laat je zwemkunsten zien bij Golfslagbad Oss. 

Bij Golfslagbad Oss, een kleine 20 minuten van Den Bosch, beleef je volop speel- en waterplezier! Ga van een van de gave glijbanen, duik in de hoge golven of maak kennis met water bij het peuterbad. Super leuk zwembad waar je voor een uurtje, halve dag of hele dag plezier beleefd. Ook kun je er zwemlessen volgen, jouw kinderfeestje houden of gewoon vrijzwemmen. Te leuk! 

Wil jij weten wanneer je in het water kan plonsen bij Golfslagbad Oss? Klik op de roze button of houdt ook onze Uitagenda in de gaten voor leuke activiteiten. 

Golfslagbad Oss

Euterpelaan 1
5344 CA Oss
Openingstijden Reguliere openingstijden
Bijna dagelijks van 10.00 - 17.00 uur geopend

Kijk voor actuele openingstijden op de website van Golfslagbad Oss door op de roze button te klikken. 
Prijs <3 jaar: vanaf €4,05 4 jaar: vanaf €7,15 pp volwassenen (kijk voor actuele prijzen op de website van Golfslagbad Oss) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje