Start kaartenverkoop!Terug naar het overzicht

Yes, bij de Verkadefabriek kunnen we weer volop genieten van leuke familievoorstellingen!
HET PROGRAMMA:
Zo 27 sep 15.00 uur, di 20 okt 15.00 uur & wo 21 okt 15.00 uur | Pfff 6+
Een beeldend en absurdistisch verhaal over een oververhit dorpje dat sinds kort aan zee ligt. Het strand is nog nooit zo dichtbij geweest en nu er toch geen winters meer bestaan, is het dubbel lang genieten in de zomer.  
Za 24 okt 15.00 uur en zo 25 okt 11.00 & 15.00 uur | Een feest om te janken 4+ 
Twee kopers staan met lange verlanglijsten in een winkel. Er is geen verkoper te bekennen en ze kunnen meenemen wat ze willen. Ze stapelen pakjes, zoveel ze kunnen dragen! Maar hoe meer de één pakt, hoe meer de ander wil. Dat loopt uit de hand...
Za 22 nov t/m za 29 nov | Sinterklaasvoorstelling: Wachten op kado 4+
Twee jaar geleden was deze waanzinnig leuke Sinterklaasvoorstelling al in de Verkadefabriek te zien, gelukkig zijn de punctuele mannen van de kado-machine weer terug! Want de machine die normaal stipt op tijd presentjes uit spuwt werkt niet meer. Het is de tijd van het jaar, hoor de wind waait door de bomen, er mag niks misgaan…
Zo 13 dec, 15.00 uur | Wie deed het 6+
Wie deed het is een groot mysterie, een raadsel dat uiteindelijk opgelost moet worden. We zijn allemaal detectives en de aanwijzingen liggen voor het oprapen. Het is tijd om goed op te letten en om verder te kijken dan je neus lang is!
Za 26 t/m wo 30 dec | Kerstvoorstelling: Carrousel des Moutons
Deze Kerstvakantie komen D’irque en Fien naar de Verkadefabriek, met hun uitdagende en verrassende voorstelling Carrousel des Moutons. Voor zwevende piano’s en een fijne circus vibe kom je naar de Verkadefabriek, om samen Kerst te vieren!

Verkadefabriek

Boschdijkstraat 45
5211 VD Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Tijd voor een feestje!

Tijd voor een feestje!

Kinderen die de afgelopen periode jarig zijn geweest of nog jarig moeten worden, verdienen natuurlijk een onvergetelijk kinderfeestje! Check een greep uit onze favorieten!

Check onze tips!