• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Bossche Bollen belevenisTerug naar het overzicht

Een tof uitje voor het hele gezin, vol interactie en humor in het meest opgeklopte mini-museum ter wereld
Diep onder het stadhuis van Den Bosch, in de Raadskelder, vind je het meest opgeklopte mini-museum ter wereld. Een uniek belevenis, voor het hele gezin, over niets minder dan: de Bossche Bol!

Nou denk je misschien dat er over zo’n eenvoudig gebakje weinig te vertellen valt, maar niets is minder waar.

Waar in Nederland je ook komt, iedereen kent de Bossche Bol! Sterker nog, van heinde en verre staan Nederlandse en buitenlandse toeristen in de rij voor dit stukje culinaire erfgoed van Den Bosch. Wat is dat toch?

Wat is nou het geheim van de Bossche Bol? Wat is de magie? De aantrekkingskracht? Met een flinke dosis humor en een vleugje flauwekul kom je er alles over te weten! Je steekt er ook nog wat van op, want (bijna) alles wat je tijdens de Bossche Bollen Belevenis komt te weten is waar! :)

Tijdens dit unieke uitje in Den Bosch beleef én proef je de Bossche Bol. Letterlijk, want koffie of ranja met een Bossche Bol zijn inbegrepen!

De Bossche Bollen Belevenis is een tof uitje voor het hele gezin, vol interactie en humor. Geloof mij, het is een geweldig en verrassend avontuur, je kijkt écht je ogen uit! Tijdens de belevenis open je zeven deuren en achter elke deur wacht je weer een bezondere ervaring op. Aanrader!

De belevenis is aan te raden voor kinderen vanaf 5 jaar. Wil je met het hele gezin en is je kind onder de 5 jaar? Dan mag deze gratis mee naar binnen. 

TIP: Combineer De Bossche Bollen Belevenis met een Bossche Bollen workshop. Of heb je na al dat zoets meer zin in iets hartigs? Maak je eigen worstenbroodje! Vanaf 2 personen schuif al je gezellig aan!

Klik op de roze button voor meer info en tickets!

Bossche Bollen belevenis

De Raadskelder (Onder het Stadhuis) Markt 1-A
5211 JV ‘s-Hertogenbosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joeh, het is zomervakantie! Ontdek de leukste uitjes voor deze fijne vrije weken in en om Den Bosch :)

Naar de familie-uitjes!