Peuter & Kleuter Theater!Terug naar het overzicht

Klein Stationnetje, het perfecte uitje voor gezinnen met peuters en kleuters voor de zondagochtend!
Er komt iets nieuws aan voor de allerjongste theaterbezoekers! Vanaf januari 2023 starten we met een maandelijks terugkerende activiteit vol fantasie en verbeelding. Een perfect uitje voor gezinnen met peuters en kleuters!

Stel je eens voor: het is zondagochtend. De kinderen van 3 en 5 jaar zijn al vroeg wakker en je hebt de hele dag nog voor je. Perfect, want voor deze ochtend heb je kaartjes gereserveerd voor het Klein Stationnetje in PERRON-3.

Snel erop uit dus! Eerst samen genieten in het sfeervolle Grand Café van een heerlijke cappuccino en ranja. En dan om 11 uur naar de knusse Kleine Zaal waar je geniet van de kindervoorstelling. Na afloop nog even gezellig lunchen in het Grand Café en dan om 13 uur met de hele bups vervuld en goedgemutst naar huis of lekker het bos in voor een natuurwandeling. Klinkt als de perfecte zondag, toch?

Reis eens per maand mee en vertrek vanaf het Klein Stationnetje op reis naar een fantasievolle beeldende theatervoorstelling voor de allerkleinsten. Zodra je binnenloopt begint het avontuur al!

PERRON-3 is uitstekend bereikbaar met OV, fiets en auto. Parkeren is gratis. In het Grand Café geniet je van een ruime keuze aan dranken en lunchgerechten.

Over Klein Stationnetje
De foyer en Kleine Zaal toveren wordt iedere maand omgetoverd tot Klein Stationnetje. Poppen- en objecttheatergezelschappen zullen hier op de juiste tijd arriveren en kinderen en volwassenen meenemen op een reis langs het spoor van beeldend theater.

Er is een zeer gevarieerd aanbod voor een betaalbare prijs. Het eerste seizoen bevat traditioneel poppenspel, objecttheater, beeldend bewegingstheater, abstract spel met schimmenspel en een nieuwerwetse poppenkastvoorstelling.

Kinderen kunnen hun reis door theaterland rustig en veilig aanvangen, gestimuleerd worden om zich te identificeren met de karakters en verhalen en geactiveerd worden om erover te denken, praten en creëren. Het is een creatieve ontmoetingsplaats voor groot en klein.

Met Klein Stationnetje bieden we gezinnen de mogelijkheid de zondag op deze bijzondere manier te besteden.

Voor het hele programma, klik op de roze button!

Klein Stationnetje - PERRON-3

Hoff van Hollantlaan 1
5243 SR Rosmalen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yes, het is Lente!

Yes, het is Lente!

Owwww heerlijk, wij zijn dol op de lente!

Lekker zonder jas eropuit. Wat gaan jullie doen?

klik hier voor leuke tips!