icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Feest op en kinderboerderijTerug naar het overzicht

Vier jouw verjaardag tussen de dieren bij Kinderboerderij Boxtel!
Ben jij een grote dierenliefhebber? En zoek een leuke plek om jouw verjaardag te vieren? Vier dan jouw kinderfeestje bij Kinderboerderij Boxtel! 

Op de woensdagmiddag is het mogelijk om jouw kinderfeestje te vieren bij Kinderboerderij Boxtel. In het Kinderfeestjes-arrangement zit: ranja en koffie met (zelf meegebrachte of een bestelde bij De Werf) taart, een fotopuzzeltocht, ranja en een zakje chips, een ponyritje en de pony/ezel mee verzorgen en voeren, een boer/boerindiploma halen én een heerlijk waterijsje. Of doe een speurtocht op de kinderboerderij met jouw verjaardag. Elke seizoen ligt er een nieuwe speurtocht, waarin je ook op zoek gaat naar letters die samen een woord vormen. Als de speurtocht klaar is, wacht er een leuke verrassing. Wat een feest! 

Wil jij een feestje tussen de dieren houden? Klik op de roze button en reserveer gelijk!

Kinderboerderij Boxtel

Apollopad 1
5283 KE Boxtel
Openingstijden Maandag - Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag en Zondag: 14.00 - 16.00 uur 
Prijs Kinderfeestjes Arrangement: €5 per kind Speurtocht kinderfeestje: €0,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!