icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

De ChipsfabriekTerug naar het overzicht

De Chipsfabriek is een leuke activiteit voor een bijzonder kinderfeestje!
Ben jij een échte chipsmonster? En zou jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes willen ontdekken hoe je chips kan maken? Laat tijdens jouw kinderfeestje De Chipsfabriek komen. Super leuk! 

Onder begeleiding van ervaren chipsbakkers worden de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Tijdens de chipsfabriek ontstaat er kleine geoliede productielijn waar je zelf samen jouw vriendjes en vriendinnetjes chips aan het maken en bakken bent. Hierbij kan eindeloos worden gevarieerd in smaak, soort en vorm. Met de chipsfabriek haal je dus niet alleen een lekkere snack in huis, maar ook een leuke, gezellige en gezamenlijke activiteit die van jouw kinderfeestje een een heuse chipsfeest maakt! 

Wil jij dat de Chipsfabriek bij jouw langskomt? Klik op de roze button en neem contact op met Stichting Transfarmers om de mogelijkheden te bespreken. 

Stichting Transfarmers

Mgr. van Roosmalenplein 32
5213 GD Den Bosch
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!