icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
OP KAMP
Vakantiekampen

OP KAMP

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen voor je! In de regio Den Bosch voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen.

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
totaal 37 resultaten
Pagina: 12
totaal 37 resultaten
Pagina: 12

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Den Bosch?

In de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught

Op Kidsproof Den Bosch vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.