VAKANTIEKAMP | De leukste kampen 2022
Vakantiekampen

VAKANTIEKAMP | De leukste kampen 2022

Wij verzamelden de leukste vakantiekampen, meikampen, zomerkampen, herfstkampen en sportkampen voor je die corona-proof zijn.

In de regio Den Bosch voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen!

Handig: bijna alle kampen hebben een annuleringsregeling i.v.m. corona. Check dat even voordat je een kamp boekt. Veel plezier op kamp!

Filteropties

Leeftijd
totaal 24 resultaten
Pagina: 1
totaal 24 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Den Bosch?

In de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught

Op Kidsproof Den Bosch vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.