icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

10 x binnenspeeltuinen in Den Haag en omgeving

22 juni 2020
Binnenspeeltuinen; voor kinderen een feestje! Ken jij alle speelparadijzen rondom Den Haag, Delft en Zoetermeer, en wat is jouw favoriet?
Alle binnenspeeltuinen Den Haag Haaglanden

Monkey Town Rijswijk

Yes, een binnenspeeltuin van 2500m2 speelplezier met 6 glijbanen, 8 trampolines, een voetbalkooi, ballenbak, én een toffe rodelbaan. Je vind ze in de Plaspoelpolder, makkelijk aan te rijden vanaf de A4. Ook hebben ze een spectaculaire 'Glow Jungle' waarin je kunt mini golfen (7 holes) en lasergamen. Je waant je bij Monkey Town Rijswijk in een echte jungle met een levensgrote panda, giraffe, leeuw, en slang en natuurlijk hoor je echte jungle geluiden. Sla jij die 'hole-in-one'?  Nog energie over? Breng dan een bezoek aan de buren Jumpsquare Rijswijk.

MonkeyTown_rijswijk


Den Haag Indoor Speelparadijs Het Zuiderparadijs

Het Indoor Speelparadijs Zuiderpark is het meest bekend om het allergrootste indoor racecircuit met stoere Mini-Cars en motoren om in rond te scheuren! Voor ouders is er een fijne plek voor koffie en om lekker even te kletsen, terwijl de kinderen veilig spelen. Bij het Zuiderparadijs kun je gratis parkeren en er is airco in alle ruimtes, waardoor dit speelparadijs ook een hit is tijdens bloedhete zomerdagen.

Zuiderparadijs Binnenspeeltuin Den Haag


Monkey Town Den Haag

In het overdekte speelparadijs Monkey Town Den Haag aan de Westvlietweg kun je klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en trampolines. Een handige locatie voor ouders met kleine kinderen uit Voorburg en Leidschendam. Speel je liever met superlego of vind je ravotten in de ballenbak leuker? Ook dat kan bij Monkey Town Den Haag! Voor kinderen van - tot 12 jaar.

Avontura Delft

Overal waar je kijkt zie je speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag speelplezier! Ouders mogen natuurlijk ook mee, zij kunnen gratis naar binnen. Het grote horeca-terras bestaat uit picknicktafels en loungebanken en er is lekkere koffie, thee, gratis wifi en weekbladen. Lekker relaxen, met zicht op de kinderen die ongestoord spelen. Zeker doen: de familieglijbaan van Avontura Delft. Met z'n vieren tegelijk naar beneden glijden!

Avontura snowglider binnenspeeltuin


Ballorig 's-Gravenzande

Bij Ballorig ’s Gravenzande zijn er heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er springen op de mega trampoline, crossen op het autocircuit (de favoriet van mijn zoontje!) en je hebt er de meest reusachtige klimtoestellen. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte en er is gratis wifi voor de ouders. Door de overzichtelijke opzet is het leuk, maar vooral ook veilig.

Binnenspeeltuin Ballorig sgravenzande


Monkey Town Delft

Een van onze favorieten. Bij Monkey Town Delft vlakbij de A13 kan je ook lasergamen, een bezoekje brengen aan de 5D bioscoop (€3), je eigen verjaardagskamer boeken en als jarige een cadeautje uitzoeken in de Goudmijn. Interessant zijn de voordelige peuter uurtjes en de sportmogelijkheden voor ouders! En op vrijdag en zaterdag eet je van 16.00 tot 20.00 uur een hapje in het buffetrestaurant! De kok hier maakt heerlijke Nasi Rames, mjamm. Kom gezellig met de hele familie en geniet  voor maar € 8,95 per persoon. Meenemen naar huis kan natuurlijk ook. Altijd handig na een dagje uit, dan hoef je zelf niet meer te koken.

MonkeyTown Delft 5Dbioscoop


Plaze4Kids Wateringen

Kom naar speelparadijs Place4Kidz in Wateringen en leef je uit met een trampolinekooi, spinnenweb, kabelbaan, rodelbanen, glijbanen, ballenfonteinen en ballenschieters! Ook aan de allerkleinste is er gedacht. Kinderen t/m 3 jaar kunnen zich uitleven in de speciale peuterspeelhoek. Leuk om te weten is dat er op woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend peuterochtenden zijn met een speciaal tarief.

Binnenspeeltuin_place4kids_wateringen


Kids Eiland Den Haag

De binnenspeeltuin Kids Eiland vind je in de Megastores Den Haag. De binnenspeeltuin zelf is ook mega met meer dan 3.000 m2 speelplezier voor kinderen van 0 tot met 14 jaar.

Kidseiland binnenspeeltuin Den Haag


Play and Bounce

Een kleinere en sympathieke variant van de binenspeeltuinen in Den Haag. Play and Bounce vind je in Scheveningen, op de pier om precies te zijn. Het speelparadijs Play and Bounce bestaat uit een 'soft play'-park voor de kleintjes (tot 10 jaar) en een trampolinepark voor de wat grotere kids. Leuk!

Binnenspeeltuin_denhaag_playbounce


Avontura Zoetermeer

Avontura Zoetermeer is een hele leuke binnenspeeltuin want mét een buitenspeeltuin en een naastgelegen pannenkoekenrestaurant "De vliegende pan". In de zomer komt er water uit de pomp om af te koelen en zit je als ouder lekker op het grote buitenterras. Ga je 's avonds bij de Vliegende Pan eten dan kan je gratis de speeltuin in en is het er lekker rustig. Ook tof: het lasergamen en de Escape Room. Uiteraard vind je er ook de gewonen binnenspeeltuin klassiekers zoals springkussens, ballenbakken, klimmen en klauteren en lekker van de glijbaan. Bij mooi weer ook buitenspelen dus, dat vinden ouders ook fijn, want eerlijk is eerlijk het kan best lawaaierig zijn in een binnenspeeltuin.

Avontura_zoetermeer_speeltuin

Tip: Check ook ons overzicht met de 6 leukste trampolineparken en jumphallen in de regio Den Haag.