Scheveningse strandbedjes voor 0,10 cent

3 juli 2023
Voor slechts 10 cent zijn Simyo strandbedjes te huur bij strandtent The Fat Mermaid in Scheveningen. Kom je deze zomervakantie ook gezellig langs?
Scheveningse ligbedden deze zomer te huur voor 10cent
Niks lekkerder om in de zomerse drukte een ligbed en parasol te hebben op het strand. Kinderen met een emmer en een schepje lekker spelen met het zand, jij het comfort van een strandbedje en wat schaduw van de parasol. Helaas zijn de huurbedjes op de populaire stranden van Nederland vaak nogal aan de prijs. Daarom maakt Simyo de hele zomer lang in Scheveningen ligbedden en parasols beschikbaar voor € 0,10 per dag.

De Simyo bedjes zijn van 21 juni tot en met 31 augustus te huren bij strandtent The Fat Mermaid in Scheveningen.

De bedjes hebben de beste plek van de badplaats: aan de boulevard en vooraan het strand met ongehinderd uitzicht over zee. Letterlijk voor een dubbeltje op de eerste rang dus. Er staan 12 oranje strandbedjes op je te wachten, in setjes van 2 met een vrolijke blauw met oranje gestreepte parasol erbij. Niet te missen!Besparen

Onderzoek* wijst uit dat driekwart van de Nederlanders (73%) een ligbed bovendien toch wel wat zonde van het geld vindt. Sowieso zijn negen van de tien Nederlanders (89,9%) meer op hun geld gaan letten door de gestegen prijzen. Besparen op uitjes (zoals naar het strand gaan) staat in de top 3 van manieren om minder geld uit te geven. Hoewel we meer op ons geld letten, is slechts 5% van ons bereid om genoegen te nemen met slechtere kwaliteit.

Wat kosten de bedjes?

Per set van twee bedjes en één parasol betaal je 0,10 cent per dag. Je rekent af bij de strandtent.

Van wanneer tot wanneer kan ik gebruik maken van de actie?

De ligbedden zijn van 21 juni tot en met 31 augustus voor 10 cent per dag te huur.

Hoe weet ik dat de bedjes niet al bezet zijn als ik er ben?

Er zijn vijf sets (5x2 bedjes met parasol) beschikbaar voor iedereen die langsloopt, op basis van wie het eerst komt die het eerst maalt. De overige twee bedjes worden beschikbaar gesteld voor fans en klanten van Simyo via een inschrijfformulier.

Kan ik ook komen als ik geen klant ben van Simyo?

Natuurlijk! Iedereen is welkom.

Wat is het adres van The Fat Mermaid?

The Fat Mermaid is gevestigd op Strand Noord 19, 2586 ZZ Den Haag.
We adviseren om met het OV of de fiets naar The Fat Mermaid te komen. De strandtent is gemakkelijk te bereiken met het OV. Mocht je toch met de auto komen adviseren we je te parkeren in een van de parkeergarages in de buurt om hoge parkeerkosten te voorkomen.


Met de kinderen naar het strand in Den Haag op Scheveningen.

Waarom staan de strandbedjes op Scheveningen?

Scheveningen is het populairste strand van Nederland. Ieder jaar bezoeken tussen de 10 en 15 miljoen mensen de badplaats. Fervente zonaanbidders werden dit jaar echter opgeschrikt door het nieuws dat het parkeertarief in sommige straten nu € 50,- bedraagt. En dat terwijl het leven sowieso duurder is geworden. Reden genoeg voor Simyo en de Scheveningse strandtent The Fat Mermaid om een samenwerking aan te gaan. De hele zomer lang bieden zij de eerste rij ligbedden en parasols tegen een habbekrats aan: twee bedjes en een parasol voor een dubbeltje.

Check alle info over deze toffe actie op de SIMYO website (via roze button op deze pagina). Want...waarom zou je duur doen?

Fijne zomer! Naar de website