5 x jumpen in en om Den Haag

21 januari 2022
Alle trampolineparken in de regio Den Haag op een rij. Ken jij ze allemaal en wat is jouw favoriete jump park?
Trampoline parken Den Haag Foto: Planet Jump

Planet Jump Den Haag


Springen, klimmen en klauteren in een oude kerk? Planet Jump in Den Haag is modern en niet zo lang geleden nog compleet verniuewd. De trampolines spingen nog soepeler dan eerst en het heeft een fijn open karakter. Kun je als ouder goed zicht houden op je kroost. Ook is er een supertof en uitdagend Ninja parcours voor kinderen én een klimmuur voor alle leeftijden!
Ook is er een speciale trampoline arena voor peuters en kleuters. De allerkleinsten mogen springen op het plekje in de kerk waar vroeger het orgel stond. Heel bijzonder! Ook voor de ouders die ernaast zitten.


Jump One Zoetermeer


Alle trampolinevelden bij Jump One zijn geschikt voor jong & oud en voor ieder niveau. De minimale leeftijd tijdens lessen en vrij springen is vanaf 7 jaar. Nog geen 7 jaar? Kom dan jumpen tijdens de Puppy Jump tijden. Deze zijn speciaal voor de jumpers van 4 t/m 6 jaar en je ouders of begeleiders springen gratis mee. Met 4 verschillende jump area's is er genoeg te beleven. Mocht je nog meer uitdaging zoeken dan kan je hier ook terecht bij de levensechte Virtual Reality Gaming en Ninja Tag Active, een spannende Obstacle Run!Jumpsquare Rijswijk


Bij Jumpsquare Rijswijk komen wij altijd zelf erg graag. Het is met 3000m2 één van de grootste indoor trampolineparken in Nederland! Ze hebben verschillende onderdelen, zoals de Freestyle Area, een Walk-on-Wall, een BigAirBag en een High performance Area. Je kunt zelfs slingeren van een trapeze als je durft! Voor de ouders is de comfortabele en grote koffiehoek erg fijn. Ook hier zijn speciale mini-jump uren voor de kleintjes.

Trampolinepark_jumpsquare_rijskwijk


Jump XL Den Haag


Bij de Megastores Den Haag vind je in de van der Kunststraat Jump XL Den Haag. En ze organiseren heel veel gave dingen. Lessen, partijtjes, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om zelf te kiezen wat je doet.Ook de kleintjes kunnen lekker stuiteren bij Jump XL Den Haag. Speciaal voor kinderen van 1,5 tot 7 jaar is er de Puppy Jump.


Trampoline centrum Scheveningen strand


Trampoline Centrum Scheveningen is gelegen naast de pier en is een van de meest bezochte kinderattracties van Scheveningen. Elk jaar springen er duizenden kinderen en volwassenen op de trampolines. Dit jaar zijn er ook weer bungytrampolines voor de hoogvliegers onder jullie. Elke dag bij droog weer geopend voor alle leeftijden.Kortom: genoeg te jumpen in de regio! Zijn we een trampolinepark vergeten? Laat het ons weten via
denhaag@kidsproof.nl


Jumpse!

Tamara & Jantine - Kidsproof Den Haag