Evelyne PhotographyTerug naar het overzicht

Evelyne maakt pure en ongedwongen kinderportretten en is gespecialiseerd in Lifestyle gezinsfotografie!
Evelyn Vrolijk begon met het fotograferen van haar eigen zoon Fynn. Dit vond zij zo fijn en leuk om te doen dat zij inmiddels vele andere kinderen op de foto heeft vastgelegd. Met enorm veel plezier en passie fotografeert zij nu pure kinderportretten, lifestyle, liefde en kindermode

Fotograferen doet zij bij je thuis of op (buiten)locatie met natuurlijk daglicht. Zij neemt de tijd voor iedereen en probeert de kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij wat ze doet. Hierdoor voelen zij zich sneller op hun gemak. De shoots zijn hierdoor altijd erg gezellig en relaxed.
Een shoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. 

Tijdens een lifestyle sessie legt Evelyne zo goed mogelijk vast wie jullie als gezin zijn. Ook is er ruimte voor een aantal 'geposeerde' maar toch natuurlijke portretten.

Via de roze button kan je bekijken wat de mogelijkheden bij Evelyn allemaal zijn. Kijk vooral ook even bij haar prachtige portfolio!

Tip: Ook leuk om een gave buitenshoot van jouw gezin te laten maken!

Evelyne Photography


Den Haag
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!