De SmulhoeveTerug naar het overzicht

Dit gezellige lunchcafé grenst aan de kinderboerderij in de nieuwbouwwijk Leidschenveen.
Het sfeervolle lunchcafé heeft een mooi terras en een cadeauwinkel. Je kunt er terecht voor een heerlijk kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart en een lunch. En kinderboerderij Landzigt zit ernaast!

De Smulhoeve is gevestigd in een prachtig open pand, je mag zelfs een blik werpen in de keuken! Vanuit lunchcafé en het terras heb je uitzicht op de dierenweide van de naastgelegen stadsboerderij Landzigt.

Je bent van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart, bijzondere soorten thee of een lunch. Ook serveren ze hier onder meer luxe broodjes en salades. Ook voor ambachtelijke pannenkoeken of een High Tea met familie of vrienden je hier terecht.

In De Smulhoeve werken 28 mensen met een verstandelijke beperking in de keuken, de bediening, de winkel en de stadsboerderij. Ze zijn trots op hun werk en laten dat graag zien. Medewerkers van Ipse de Bruggen begeleiden hen.

Tip: De Smulhoeve verzorgt ook onvergetelijke kinderpartijtjes!

Tip: op Kidsproof Den Haag vind je nog veel meer inspiratie voor leuke eettentjes in Den Haag en omgeving waar je welkom bent met kinderen.

Lunchcafé De Smulhoeve

Socrateslaan 73
2493 ZV Den Haag
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!