Eetcafé ZoutTerug naar het overzicht

Geweldig eetcafé met kinderen aan de kust, met animatie, speeltuin en heerlijk eten!
Een restaurant waar met iedereen rekening wordt gehouden, dat is Eetcafé Zout.

Dankzij de ligging op Strandpark Vlugtenburg kunnen gasten gebruik maken van de klimtoren op het park, maar ook van het animatieteam. Elke woensdag en zaterdag is het groot feest bij de animatie én in de vakanties zelfs op meer dagen!

Ouders kunnen ondertussen genieten van een welverdiend ontspanmomentje terwijl ze vanuit de serre hun kinderen zien spelen in de speeltuin, in de indoor speelruimte of bij Speelcafé Zoet. Speel je mee?

Ook bij het samenstellen van het menu is er rekening gehouden met de kleine eters. Zo kun je bijvoorbeeld ook gewoon een broodje hagelslag bestellen!

Kinderen hoeven zich niet te vervelen bij Eetcafé Zout. Bij het eetcafé vind je een grote buitenspeeltuin. Aan de serre van het restaurant grenst ook een binnenspeelruimte voor de kleintjes, mét leeshoek. Voor energieke en rustige kinderen genoeg te doen dus!

Is jouw kind bijna jarig en wil je een onbezorgd partijtje organiseren? Dan regelt Zout een supertof kinderfeestje voor je! 

Klik voor meer informatie op de roze button.

Bekijk ook het strandpark bij het eetcafé.

Eetcafé Zout

Het Louwtje 10
2691 KR 's-Gravenzande
Openingstijden Ma, woe, do, vrij, za & zo 10:00 tot 20:00 uur
Di gesloten
Prijs Zie kosten op de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!