Bounce Valley springt eruitTerug naar het overzicht

donderdag 25 april 2024
Kom vandaag bouncen in Delft of Zoetermeer! Bounce Valley is een fantastisch luchtkussenpark.
Bounce Valley heeft maar liefst 2 locaties in de regio Den Haag. Er is een fantastisch Airpark in Zoetermeer én in Delft langs de A13! Kies jouw favoriete locatie en kom vandaag nog langs.

Bounce Valley is een paradijs voor kinderen. Kom bouncen op meerdere verhogingen, obstakels, games en hindernissen. Hét stoere binnenuitje voor een geslaagde middag. Via de roze button op deze pagina reserveer je een ticket op datum en tijd.

Kinderen zijn van harte welkom om langs te komen of hun feestje te vieren!

Locatie Bounce Valley Zoetermeer
Het airpark vind je in het pand aan de Voorweg 107, waar veel inwoners van Zoetermeer vroeger nog zwemles hebben gehad. Tegenwoordig is er Funzone, waar indoor speelparadijs Avontura ook onder valt, gevestigd. Omdat ze in hetzelfde pand zitten is het straks mogelijk om je uren lang te vermaken onder één dak, zeker nu er ook een Laserkart, Glow & Golf en Lasergame zijn toegevoegd.

Locatie Bounce Valley Delft
Bounce Valley Delft vind je direct langs de snelweg, tegenover de McDonalds, in Delft. Kom langs bij het grootste luchtkussenpark van Nederland voor een te gek uitje met vrienden of een uniek kinderfeest.

Kidsproof Tip: op donderdag is het vaak wat rustiger, wel zo fijn. Bounce Valley, springt eruit!
Klik door op de roze button voor tickets en informatie.

Bounce Valley Zoetermeer & Bounce Valley Delft

Voorweg 107
2716 NH Zoetermeer
Openingstijden zie website via roze button en reserveer voor 1 of 2 uur Prijs zie website via roze button en reserveer voor 1 of 2 uur Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Supergave attractie in Madurodam!

Supergave attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters