PeuterverwenochtendTerug naar het overzicht

woensdag 28 juni
Ontspan in het restaurant en je peuter bij de animatie. Bij eetcafé Zout is het elke woensdag feest!
De woensdag is dé dag om er samen met je peuter een feestje van te maken. Eetcafé Zout maakt er zelfs elke woensdagochtend een complete peuterverwenochtend van! Leuk voor ouders, grootouders en de oppas. Het animatieteam vermaakt de peuters bij Speelcafé Zoet terwijl jij in het restaurant geniet van een lekker ontbijtje.

De peuterverwenochtend is van 9:30 tot 11:30 uur voor kinderen van 2,5 t/m 4 jaar. Peuters krijgen een stuk fruit tussen het spelen door. Luiers kunnen verschoond worden door de animatie, deze luiers moet je wel zelf meegeven.

Het animatieteam van Zout is geen kinderopvang. Zowel kind als ouder(s) blijven gezellig op het park. Terwijl jouw kind lekker aan het spelen is kom jij heerlijk tot rust in het restaurant. Uiteraard mag een lekker ontbijt daarbij niet ontbreken. Er is keuze uit zoete lekkernijen, hartige lekkernijen en een gezonde smoothie bowl. Met daarnaast een heerlijk kopje koffie of thee.

Bereikbaarheid
Eetcafé Zout is gelegen op Strandpark Vlugtenburg. Met de fiets rijd je zo naar het restaurant toe. Kom je met de auto? Meld je dan bij de receptie van het park, parkeer op de bezoekersparkeerplaats aan het begin van het park of neem vooraf contact met hun op. Dan gaat de slagboom open en genieten maar!

Check voor meer info de website via de roze button. Reserveer ook van tevoren jullie plekje.

Tip: leuk voor oudere kindjes, vier een geheel verzorgd kinderfeestje bij eetcafé Zout!

Eetcafé Zout

Het Louwtje 10
2691 KR 's-Gravenzande
Openingstijden Op woensdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur Prijs De kosten: €12,50 voor een volwassene met kind + €2,50 per extra kind. (inclusief ontbijt, koffie of thee, oppas, fruit en drinken voor de kinderen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!