Jumpsquare RijswijkTerug naar het overzicht

vrijdag 19 augustus
Toffe zomertip: giga indoor trampolinepark en inflatable airpark, met mini-jumpuren.
Jumpsquare Rijswijk is met 3000m2 een van de grootste indoor trampolineparken in Nederland! Ze hebben verschillende onderdelen, zoals de Freestyle Area, een Walk-on-Wall, een BigAirBag en een High performance Area. Je kunt zelfs slingeren van een trapeze als je durft! Nieuw is het Inflatable Airpark van 700m2. De grootste van heel Nederland!

Is het erg heet deze zomer? Geen nood er is airco!

Trampolinespringen bij Jumpsquare is voor iedereen vanaf 7 jaar. Ben je jonger en wil je ook jumpen? Voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar zijn er Mini-Jump uren. Tijdens deze uren zijn ook jongere kinderen van harte welkom in het trampolinepark. Zij mogen dan gebruik maken van het hele trampolinepark. Deze Mini-Jump uren zijn tijdens schoolvakanties elke dag van 10.00-11.00 uur. Oudere broertjes en/of zusjes mogen tijdens de Mini-Jump tegen betaling voorzichtig mee jumpen. Een begeleider (18+) is bij de Mini-Jump verplicht. 

Je kunt bij Jumpsquare ook je feestje vieren. Ze hebben naast de jumparea een gezellige horeca. Op de menukaart vind je heerlijke verse cappuccino, luxe broodjes, lekkere friet en snacks. Ook hebben ze nette kleedruimtes en lockers om je spullen veilig op te bergen.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan en reserveer jouw jumpsessie!

Oh ja: is het buiten superheet? Ook dan is het hier heerlijk jumpen want er is airco!

Jumpsquare Rijswijk

Lange Kleiweg 1e
2288 GH Rijswijk
Openingstijden Dinsdag t/m zondag (ook op maandagen in vakanties) Prijs zie website voor de verschillende tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De 24 leukste zomerkampen!

De 24 leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?