• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Jump Party bij JumpsquareTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje bij trampolinepark Jumpsquare in Rijswijk! Met 700m2 airpark! Succes verzekerd!

Een heerlijk springfeestje vier je bij Jumpsquare in Rijswijk! Dit is één van de grootste indoor trampolineparken in Nederland en daar wil je je vriendjes wel mee naartoe nemen! Ze hebben verschillende onderdelen, zoals de Freestyle Area, een Walk-on-Wall, een BigAirBag en een High performance Area. Je kunt zelfs slingeren van een trapeze als je durft!

Nieuw is het Inflatable Airpark van 700m2. De grootste van heel Nederland! Je hoeft hier niet extra voor te betalen en mag hier tijdens je jump party dus ook gebruik van maken!

Jump Party - Vanaf 6 jaar: Ga met je vrienden en vriendinnen helemaal uit je dak en spring erop los in de verschillende areas. Je kunt bijvoorbeeld lekker springen in de foampit, slingeren van de trapeze of Extreme Dodgeball spelen. Of leer samen de vetste tricks van de Jump-Masters. In ieder arrangement zit naar keuze 60, 90 of 120 minuten springen, springsokken en drinken. Je kunt dit nog verder uitbreiden zodat het precies het feestje wordt zoals jij dat wilt!

Mini Jump party - 2 t/m 5 jaar: 
De Mini-Jump Party is een superfeestje voor kids van 2 t/m 5 jaar. De kinderen kunnen naar keuze 60 of 120 minuten gebruik maken van alle faciliteiten op de jump-area. Van de foampit met slackline, de trefbal area, de freestyle area, de big-airbag, tot zelfs de high performance area. Hoe hoog durf jij te Jumpen? Je kunt uit 2 party's kiezen. Beide zijn incl. onbeperkt kannen water en limonade en een waterijsje. Bij Party 1 krijg je er nog een zakje chips bij.  Kies je Party 2 dan krijgen de kids een frietje en een snack.

Veel Jump-plezier! Klik snel op de roze website button voor meer info over de verschillende feestopties.

Oh ja; voor als het buiten erg heet is... er is airco, dus ook een perfect feestje met mooi weer!

Jumpsquare Rijswijk

Lange Kleiweg 1e
2288 GH Rijswijk
Openingstijden Zie website Prijs Vanaf €11,99 per persoon voor de Mini-Jump Party vanaf 4 kids Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs