Jumpsquare RijswijkTerug naar het overzicht

Jumpsquare Rijswijk

Lange Kleiweg 1e
2288 GH Rijswijk
Openingstijden Dinsdag t/m zondag (ook op maandagen in vakanties)
De Mini-Jump uren zijn op woensdag van 13.00 tot 15.00 uur, vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur en op zaterdag- en zondagochtend en tijdens schoolvakanties van 10.00 - 12.00 uur.
Prijs Mini jump vanaf €9,99 (excl sokken)
Reguliere jump vanaf €12,99

Het tarief verschilt per tijdsduur, met de keuze uit 30, 60, 90 of 120 minuten.
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Fijn uitje met airco, fun en actie! Kom ook naar dit indoor trampolinepark, met mini-jumpuren
Jumpsquare Rijswijk is met 3000m2 een van de grootste indoor trampolineparken in Nederland! Ze hebben verschillende onderdelen, zoals de Freestyle Area, een Walk-on-Wall, een BigAirBag en een High performance Area. Je kunt zelfs slingeren van een trapeze als je durft!

Trampolinespringen bij Jumpsquare is voor iedereen vanaf 7 jaar.

Ben je jonger en wil je ook jumpen? Voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar zijn er Mini-Jump uren. Tijdens deze uren zijn ook jongere kinderen van harte welkom in het trampolinepark. Zij mogen dan gebruik maken van het hele trampolinepark. Deze Mini-Jump uren zijn tijdens schoolvakanties elke dag van 10.00-12.00 uur. Oudere broertjes en/of zusjes mogen tijdens de Mini-Jump tegen betaling voorzichtig mee jumpen. Een begeleider (18+) is bij de Mini-Jump verplicht. 

Buiten de schoolvakanties zijn de Mini-Jump uren op woensdag van 13.00 tot 15.00 uur, vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur en op zaterdag- en zondagochtend van 10.00 - 12.00 uur.

Je kunt bij Jumpsquare ook je feestje vieren. Ze hebben naast de jumparea een gezellige horeca. Op de menukaart vind je heerlijke verse cappuccino, luxe broodjes, lekkere friet en snacks. Ook hebben ze nette kleedruimtes en lockers om je spullen veilig op te bergen.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Oh ja: is het buiten superheet? Ook dan is het hier heerlijk jumpen want er is airco!

Tip: wist je dat Kidsproof Den Haag allerlei handige adresjes voor hulp bij de opvoeding op een rijtje heeft gezet?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs