Bewuste KidsTerug naar het overzicht

Meer zelfvertrouwen, minder angstig? Mindfulness en coaching kan heel goed helpen voor jou en je kind.
Mindfulnesstrainer en kindercoach Chantal Leseman-Smits is eigenaresse van Bewuste Kids, een praktijk voor kinderbegeleiding en mindfulness in Rijswijk. Chantal geeft diverse trainingen:

  • Aandacht werkt
  • Hulp bij rouw
  • Hulp bij echtscheiding
  • KOMOP (Pesten buiten Westen)

Veel kinderen en jongeren hebben moeite met concentreren. Ze slapen niet goed, maken zich druk en hebben zorgen. Ze hebben ook moeite met ontspannen, of zomaar even niets doen. En ze zijn doorlopend online. Hun hoofd is te vol, de prikkels teveel. Ze ‘moeten’ zo veel. Van zichzelf, van de school, van de maatschappij. Hoe leer je kinderen zichzelf tot rust te brengen, te stoppen met piekeren, te vertrouwen op kwaliteiten in zichzelf en zich staande te houden in deze veeleisende 21ste eeuw?

“Je kunt de golven in je leven nu 
eenmaal niet tegenhouden
maar je kunt wel leren surfen”

De Training Aandacht werkt
De methode ‘Aandacht werkt!’ is een aandachtstraining voor kinderen en jongeren van 4 t/m 19 jaar. Simpel is het, maar niet eenvoudig, om je drukke geest rust te brengen, vriendelijkheid te stimuleren en bewuste aandacht te activeren.

Kijk op de site van Bewuste Kids (via de roze button) naar een filmpje van de training Aandacht werkt en lees vooral de ervaringen van anderen. Je kunt ook een keertje kennismaken. Als je contact opneemt vermeld er dan even bij dat je via Kidsproof komt.

Tip: speciaal voor moeders is er ook mindfulness bij Bewuste Kids!

Tip: zoek je vaker leuke tips voor kinderactiviteiten in Den Haag en omgeving? Bekijk dan ook onze Eropuit-tips!

Bewuste Kids

Geestbrugweg 16
2281 CL Rijswijk
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek in Den Haag!

Kinderboekenweek in Den Haag!

Het thema van de Kinderboekenweek is 'En toen' en neemt je mee op reis in de tijd... spannend! Pak een boek en verdwaal lekker in de mooiste verhalen. En check hier superleuke activiteiten in de Kinderboekenweek!

Activiteiten in de Kinderboekenweek