Kinderpraktijk MimosaTerug naar het overzicht

Kindercoaching, oudercoaching en trainingen voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.
Kinderpraktijk Mimosa helpt je kind als het even niet alleen gaat. Laagdrempelige hulp voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Een kindercoach is een fijne en vertrouwde plek voor je kind om aan de slag te gaan met het leren omgaan met wat er speelt. De kindercoach geeft ze een steuntje in de rug. Door samen op een positieve manier naar een oplossing te zoeken, leert je kind beter om te kunnen gaan met de lastige situatie en/of gevoelens.

Bij Kinderpraktijk Mimosa worden ook de ouders betrokken, zodat het voor het kind makkelijker is om het geleerde in de praktijk te brengen. 

Kinderpraktijk Mimosa biedt daarnaast ook oudercoaching of opvoedondersteuning. Om te ondersteunen bij alle vragen over opvoeding, communicatie met je kind en de aanpak thuis. Waarbij de focus ligt op de positieve punten. Laagdrempelige en kortdurende hulp.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Kinderpraktijk Mimosa? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van tips, fijne adressen en leuke activiteiten bij jou in de buurt? Like onze pagina nu en mis niets!

Kinderpraktijk Mimosa

van Zuylen van Nijeveltstraat 163A
2242 LD Wassenaar
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!