Bureau BuitenluchtTerug naar het overzicht

Bureau Buitenlucht helpt je spelenderwijs je kracht te ontdekken en in te zetten, lekker buiten!
Is je kind gebaat bij meer zelfvertrouwen? Boomtoppers Coaching is kindercoaching met behulp van boomklimmen!

Faalangst, sociale angsten, angst voor het onbekende of op hol geslagen fantasieën over allerhande gevaren – veel kinderen kampen met spanningen in hun jonge leven.
Boomklimmen biedt een heel natuurlijke manier om daaraan te werken. Klimmen is leuk, maar ook spannend. Hoe ga je om met spanningen? Op wat voor manieren kun je het reguleren?

Al doende wordt men dapper. Natuurlijk praat je tussendoor een beetje, maar de actie en de ervaring staan centraal. Ze zijn daarbij uitgesproken positief: ze maken geen topper van je, je bent het al.

Boomtopper Kindercoaching (maar ook welkom voor volwassenen) doen de Boomtoppers onder de noemen Bureau Buitenlucht. We werken samen met verschillende psychologenpraktijken. 

Klik door voor alle informatie via de roze button!

Tip: Bureau Buitenlucht is de 'coachingstak' van de Haagse Boomtoppers. Je kunt dus ook met bijvoorbeeld je kinderfeestje de boom in!

Bureau Buitenlucht

Stadhouderslaan 9
2517 HV Den Haag
Prijs Zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!