Nanny Nina Den HaagTerug naar het overzicht

Bij Nanny Nina vind je heel eenvoudig een betrouwbare oppas. Ook voor overdag en vakanties!
Of je nu af en toe een oppas zoekt, of op vaste dagen een fijn iemand zoekt om voor je kids te zorgen: Nanny Nina helpt je!

Ook als je in de vakantie met je handen in het haar zit hoe het allemaal te regelen met werk, kinderen vakantie... Een oppasser van Nanny Nina gaat graag met je kids op stap!

Nanny Nina is een landelijke oppascentrale die de oppassers persoonlijk screent. De City Captain kent de oppassers in haar regio allemaal. 
Kies voor een vaste oppas, flexibele oppas of au pair!

Bij Nanny Nina vind je dan ook heel eenvoudig een betrouwbare, geselecteerde oppas! Gewoon, via de website. Je ziet meteen welke oppas vrij is op de dag/tijdstip dat jij iemand zoekt én je kunt kiezen welke oppasser je het meest aanspreekt. Je ziet een foto en een persoonlijke beschrijving, incl. de woonplaats. Súperhandig (en dat weten we zelf inmiddels ook uit eigen ervaring)!

Ook fijn: ze bieden een last-minute service. Altijd verzekerd van een oppas dus. En mocht jouw oppas ziek worden? Dan zorgt Nanny Nina voor vervanging.

Klik op de roze button voor meer informatie over deze fijne service!

PS: zelf heb ik ook ervaring met deze oppascentrale en het werkt geweldig! En de kids vragen regelmatig of Roos snel weer komt;-).

Nanny Nina


Prijs Zie website voor de tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

Leuke gezinsuitjes in en om Den Haag