Villa BloomTerug naar het overzicht

Een tweetalige kinderopvang en BSO in Den Haag en Wassenaar. A home away from home!
Villa Bloom is een fijne, betrokken kinderopvang en BSO voor Nederlandse én Engelstalige kinderen in Den Haag en Wassenaar.

Het team bestaat uit zorgvuldig geselecteerde pedagogisch medewerkers. Ze zijn ervaren, goed opgeleid en zeer betrokken bij hun werk. Het doel van Villa Bloom is om de kinderen echt een ‘home away from home’ te bieden.

Daarnaast besteedt Villa Bloom veel aandacht aan het aanleren van gezonde eet- en drinkgewoonten. Ze bereiden ook verse warme maaltijden, waar mogelijk biologisch en zonder suikers of kleurstoffen.

Voor kinderen van 0-5 jaar worden er bij de Kinderopvang speciale Villa Bloom programma’s aangeboden, educatief en leuk. Zo krijgen de kleintjes de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving.

Bij de BSO kunnen kinderen zelf kiezen aan welke activiteit ze deelnemen. Er is ruimte om rustig een boekje te lezen of op een andere manier te ontspannen na een drukke schooldag. Voor de kids die wat actiefs willen na al dat stilzitten zijn er tal van actieve, stimulerende activiteiten. Er is voor elk kind wat wils.

Tijdens vrije dagen en schoolvakanties zijn er ook vele actieve bezigheden als koken, sport, expressie, dans en theater. Ook worden er veel uitstapjesgemaakt, bijvoorbeeld naar het museum. In de zomervakanties kunnen de kinderen ook meedoen aan de Villa Bloom Talent Camps.

Er is nog veel meer te ontdekken over Villa Bloom! Klik voor meer informatie op de roze button.

Tip: we hebben ook een overzicht met hele leuke kinderwinkels in en om Den Haag met de mooiste kinderkleding, tofste speelgoed, lekkerste taartjes en nog veel meer!

Villa Bloom


Den Haag & Wassenaar
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is september!

Het is september!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, coronaproof trakteren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! We hebben leuke tips verzameld om het nieuwe schooljaar goed mee te starten. Veel plezier!

Feestjes, clubjes en nazomeruitjes!