Villa BloomTerug naar het overzicht

HAPPY - GREEN - CHILDCARE
Villa Bloom is een fijne, betrokken kinderopvang en BSO voor Nederlandse én Engelstalige kinderen in Den Haag en Wassenaar. 

Het Villa Bloom team bestaat uit zorgvuldig geselecteerde pedagogisch professionals.

Wat maakt Villa Bloom bijzonder; 5 x Villa Bloom

1. Houten en natuurlijke materialen in een sfeervol ingerichte lichte ruimte waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken.

2. Smaakvolle en biologische maaltijden, speciaal voor kinderen in de groei.

3. Kinderen die de natuur kennen, groeien uit tot beschermers van onze prachtige planeet. We spelen daarom veel buiten en gaan graag op pad.

4. Tweetalig programma waarbij we op iedere groep Engels en Nederlands spreken. Een tweede taal verrijkt en bereidt kinderen voor op de dag van morgen.

5. Vier unieke zelfontwikkelde leeftijdsgericht programma’s die in kinderen het zaadje voor ‘een leven lang leren’ planten.

Den Haag: Loosduinse Hoofdstraat, Beeklaan, Thomsonlaan, Utenbroekestraat, Theo Mann-Bouwmeesterlaan (BSO)
Wassenaar: Buurtweg

Tijdens vrije dagen en schoolvakanties zijn er ook vele actieve bezigheden als yoga, koken en leren over de eetbare natuur, hutten bouwen, sport en veel meer! In de vakanties kunnen de kinderen ook meedoen aan het Villa Bloom NATURE holidaycamp.

Er is nog veel meer te ontdekken over Villa Bloom! Klik voor meer informatie op de roze button.

Tip: we hebben ook een overzicht met hele leuke kinderwinkels in en om Den Haag met de mooiste kinderkleding, tofste speelgoed, lekkerste taartjes en nog veel meer!

Villa Bloom


Den Haag & Wassenaar
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!