Volop pret met kids tijdens de Paasdagen

8 maart 2016
Het is bijna zover. Een heerlijk lang Paasweekend staat voor de deur, waarin je een heleboel tijd hebt om leuke dingen te doen. Op kidsproof.nl hebben wij leuke tips voor je verzameld!
Pasen
Begin de dag goed met een fijn ontbijt of uitgebreide lunch. Dat kan natuurlijk heel goed thuis. En met de recepten en de knutseltips in onze DIY categorie wordt het zeker een feest!

Maar er zijn ook volop mogelijkheden om lekker te ontbijten of te brunchen aan het strand bijvoorbeeld bij Strandclub Wij of Beachclub Culpepper of in een restaurant zoals Van der Valk Den Haag Wassenaar. Brunchen in een museum kan ook. Tussen de klassieke auto's welteverstaan, bij Louwman Museum. Ook gaaf, lekker eten combineren met skiën of snowboarden. SnowWorld Zoetermeer heeft speciale arrangementen tijdens de Paasdagen!
 
Paaseieren zoeken
Natuurlijk mag het zoeken van paaseieren niet ontbreken op het programma. Grote hit bij vele Kidsproof-kids! Je zelf-versierde eieren zoeken is super leuk (het vogelhuisje in de boom blijft een populaire verstopplek). Maar wist je dat ze bij Kids Playground Delft ook eieren verstoppen? Verstopplekken genoeg!

Lekker naar buiten? Kom dan naar Scheveningen. Op Tweede Paasdag start om 10.30 uur het paaseieren zoeken bij Onder de Watertoren. Ook bij De Tapuit, het bezoekerscentrum van Dunea is een leuke Paasspeurtocht op zaterdag, zondag en maandag. Daarna nog even het Monkeybos in en naar de nieuwe tentoonstelling Love is in the air. Leuk!

Zelf paaseieren verstoppen kan ook. Zoek een leuke plek in de natuur, eitjes verstoppen en zoeken maar! Onze dochter vindt het dan helemaal het einde als ze geschminkt als Paashaas rondhuppelt;-).

Nog zo'n leuke tip: ontmoet Nijntje en haar vriendinnetje Nina. In Madurodam zijn van 24 t/m 28 maart de speciale Nijntje dagen waarop ze haar eigen speeltuin opent! Superleuk voor de (áller)kleinsten! En wist je dat ze bij Het Knaaghof ook een leuke Paasactiviteit hebben?
 
Toffe theatervoorstellingen
De regio Den Haag kent super veel theaters. En daar kun je meer dan goed terecht tijdens de Paasdagen. Zo kun je de voorstelling André het Astronautje zien, gebaseerd op het boek geschreven door André Kuipers. Of de voorstelling Het Gouden Ei, toepasselijke titel voor Pasen, over een kip die een gouden ei legt en een wolf die het uit gaat broeden. Ben je benieuwd naar alle ins-en-outs van de Koninklijke Schouwburg? Doe dan de videotour! Super interessant voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.
 
Weekendje weg
Zo'n lang weekend is natuurlijk het moment om er een weekend op uit te gaan. In onze categorie Overnachten vind je toffe locaties om met de kids een nachtje te slapen in de regio. Liever een andere regio bezoeken? Kijk dan op kidsproof.nl en klik de plaats van je voorkeur aan. In de Uitagenda vind je de tofste tips voor uitjes. In de categorie Eropuit>overnachten kun je kiezen uit leuke en kindvriendelijke logeertips.
 
Geniet van de voorpret en alvast hele fijne Pasen!

Tip: check ook onze  Lente- en Paasspecial:
http://eepurl.com/bTCjuj !