ADO Den Haag fans opgelet!

22 januari 2019
Stel je voor… je grote voetbalheld ontmoeten! Dat overkwam Kidsproof-reporter Ramon (9) afgelopen week. Na een bezoek aan de training van ADO Den Haag stond hij oog-in-oog met zijn grote voorbeeld: verdediger Tom Beugelsdijk.
ADO Den Haag Kidsproof-reporter Ramon met zijn held Tom Beugelsdijk
Ramon beleefde de mooiste dag van zijn leven! Kijk maar:
Wat hij allemaal gedaan heeft? Dat lees je hier.

Een echt interview

Normaal gesproken mag je niet zo dichtbij de spelers komen, maar speciaal voor Kidsproof Den Haag werd een uitzondering gemaakt.Persvoorlichter Ronald van der Geer zorgde ervoor dat het een onvergetelijke ochtend werd. Bij de spelerstunnel kwam eerst de trainer Fons Groenendijk langs, en daar werd natuurlijk een foto van gemaakt.Tom Beugelsdijk kwam na de training en had voor de échte persconferentie tijd om wat vragen te beantwoorden.

Een paar vragen en antwoorden uit het interview:
Ramon: ‘Heb je een huisdier?’
Tom: ‘Mijn vriendin heeft een huisdier, en ik dus nu ook: een kat. Ik ben er heel blij mee, het is een lief beestje. Heb jij ook een huisdier?’
Ramon: ‘Ja, ook een kat!’

Ramon: ‘Wat is je lievelingseten?’
Tom: ‘Pasta bolognese! En wat is jouw lievelingseten?’
Ramon: ‘Pannenkoeken!’. Tom: ‘Das eigenlijk ook mijn lievelingseten! Maar dat kan ik nu niet zeggen natuurlijk!’.

Ramon: ‘Wie is je beste vriend in je team?’
Tom: ‘Aaron Meijers’.

Wil je het hele interview bekijken, klik dan op het filmpje.


Na het interview ging Ramon natuurlijk nog even handtekeningen verzamelen. Cool!Tip: ADO Kids, de fanclub voor kinderen van De Haagse voetbalclub, heeft op de website vanalles voor kinderen in de Kids Corner. Wil je bijvoorbeeld je kinderfeestje bij ADO Den Haag vieren, of meer informatie voor je spreekbeurt. Op de website zijn alle mogelijkheden te vinden.