De leukste uitjes met airco in en om Den Haag

24 juni 2019
Aaaah wat is het warm! Hittegolf! Wij zoeken graag fijne plekken op mét airco. Hieronder onze favorieten!

Sea Life Scheveningen


Dit is écht een topuitje met dit hete weer! Als je door de deuren binnenkomt stroomt de koude lucht je al tegemoet. Heerlijk! En toch heb je een heerlijk zomergevoel met al die vrolijke vissen, de pinguins en uitzicht op het strand van Scheveningen! En heb je de Virtual Reality al gedaan? Zet een heuse ouderwetse duikhelm op en ga op duikavontuur. Dat vinden zelfs onze grote pre-pubers ook nog het einde!



Omniversum


Ook zo heerlijk als het veel te warm is om buiten te spelen... filmpje pakken in Omniversum! Altijd een geweldige belevenis in die groet koepel en heerlijk koel! Ga bijvoorbeeld naar Backyard Wilderness, een geweldige IMAX over de natuur. En als het wat is afgekoeld ga je buiten zelf de natuur ontdekken! Of de allernieuwste film in Omniversum, waar wij helemaal weg van zijn: SuperPower Dogs!



Jumpsquare Rijswijk


Jumpsquare Rijswijk is met 3000m2 een van de grootste indoor trampolineparken in Nederland! Ze hebben verschillende onderdelen, zoals de Freestyle Area, een Walk-on-Wall, een BigAirBag en een High performance Area. Je kunt zelfs slingeren van een trapeze als je durft! Te gek voor je kinderfeestje of gewoon lekker een middagje uitleven. En het goede nieuws op deze zomerse dagen: ze hebben mega AIRCO! Dus bang zijn dat het er te warm is hoef je niet, behalve als je zelf heel hard jumpt natuurlijk ;-)



SnowWorld Zoetermeer


Nog zo'n fijne plek om af te koelen: in sneeuw van SnowWorld Zoetermeer! Op zomerse dagen nemen wij weleens onze laptop mee om hier heerlijk te werken terwijl de kids van de piste roetsjen. Ook fijne zomerkampen hier!

Zuiderparadijs


Is het echt te heet voor een buitenspeeltuin? Dit indoor speelparadijs heeft airco in alle ruimtes. Fijn!



Skyview

Ga de lucht in boven zee in misschien wel het allergaafste reuzenrad van Nederland! Je kijkt over het strand en de zee... supermooi. En zo fijn: de gesloten gondels van Skyview De Pier hebben airco!

Kinderboekenmuseum

Volgens onze eigen Kidsproof-kids is het Kinderboekenmuseum één van de állerleukste musea ooit. En ze hebben er nog airco ook! Dus niks houdt ze tegen om te klimmen en springen in de Wereld van Kikker. Of ontdek de mooiste boeken in Paparia met jouw 'slurper'.



Veel plezier!

PS: weet jij nog een leuk uitje met de kinderen met airco? Mail het ons via denhaag@kidsproof.nl!