De fijnste afhaal horeca adresjes in Den Haag!

11 december 2020
De restaurants en koffietentjes zijn alweer even dicht in Nederland. Barre tijden voor de horecaliefhebbers, maar nog veel erger voor alle toffe zaken die zwaar onder druk komen te staan door weken zonder omzet. Gelukkig zijn de ondernemers creatief en kunnen we ze steunen met coffe-to-go, afhaalmaaltijden, drive-thru en meer.
Eten afhalen en bezorgen Den Haag to go corona sluiting horeca
Een afhaalmaaltijd voor die dag dat je geen zin of tijd hebt om te koken. De lekkerste taart voor de jarige of gewoon omdat je er zin in hebt. Dat bestel je natuurlijk online bij je favoriete Haagse locatie. Het wordt thuisbezorgd of je kan het afhalen. De ondernemers in Den Haag kunnen de omzet goed gebruiken en jij geniet van de lekkerste koffie, maaltijd en meer! Daarom ons Kidsproof én coro­naproof horecaoverzicht waar je voor het hele gezin wat lekkers haalt: bij de Haagse hore­ca op z’n creatiefst.

Kidsproof én coronaproof
Laat je tosti van kinderfavoriet Happy Tosti gewoon thuisbezorgen. Door jouw bestelling help je mee hun droom te realiseren! Deze droom is namelijk om zo veel mogelijk mensen met- en zonder arbeidsbeperking een leuke, leerzame en betaalde werkplek te bieden! Dit doen ze door het maken van de lekkerste tosti's!



Boerderij Meijendel is open voor take-away to go. Je hoeft dus geen picknickmand te vullen als je een dagje richting Meijendel gaat, maar sluit je dag in het Monkeybos af met een heerlijke pannenkoek. Maak je er toch een picknick van en eet je de pannekoeken buiten op een kleedje of bewaar je het voor thuis?

De lunchroom van Pluk! Den Haag is net als de overige horeca gesloten, maar het take away luik van de lunchroom is open, weer of geen weer, op woensdag van 12:00-16:00 & zaterdag en zondag van 10:00-16:00. Zo blijven we genieten van het 100% biologisch en vegetarisch eten en drinken van deze kindvriendelijke plek.



Villa Ockenburgh had nog maar net de deuren geopend toen ze alweer moesten sluiten. Gelukkig kan je naast afhalen nu ook eten laten bezorgen. Neem zeker een kijkje op de menukaart voor de uitgebreide mogelijkheden. Wat dacht je van soep en daarna spare-ribs, daar maak je onze kinderen heel blij mee!

Ook leuk; de speurtochttas met lekkers van Villa Ockenburgh! Neem de kinderen (5 t/m 9 jaar) een dagje mee op pad in de natuur op landgoed Ockenburgh met een tasje vol lekkers. De speurtocht zit vol met unieke vragen en leuke opdrachten! Onderweg heb je wat lekkers bij je en je sluit af met een warm drankje to-go!


Geniet thuis van de allerlekkerste stampotten, pannenkoeken of poffertjes van Oma Toos. Je kunt ze afhalen bij de Oma Toos Drive-in vanaf 10:00 tot 20:00 uur!



Tante Tokkie in Voorschoten is ook gesloten, maar je kunt wel dagelijks tussen 11:00 en 18:00 uur een ijsje, poffertjes, appeltaart of een kopje koffie afhalen. Als dat geen kindviendelijk menu is! Leuk tip: combineer het met een bezoek aan de naastgelegen natuurspeeltuin.



Bij De Smulhoeve bestel je take-away maaltijden voor slechts €5,50 en je steunt daarmee de dagbestedingslocatie van Ipse de Brugge. Je haalt je bestelling op in zo'n vrolijk tasje.



Pex
PEX is ook open voor 'Take Away!' Op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 16.00 en 20.00 uur kun je bij dit fijne adres bestellen en afhalen. Een echte kinderfavoriet met kindermaaltijden op het kidsmenu! Leuk als je een jarige hebt of gewoon omdat het vrijdag is ;-) Kipnuggets, Frikandelletjes, Bitterballen, Kids Burger en natuurlijk pannenkoeken!
Bestel eenvoudig via de telefoon. Bekijk alle gerechten op het PEX afhaal menu.



Dudok
Om echt helemaal zelf in de keuken aan de slag te gaan heeft Dudok de appeltaart DIY box! Want wie Dudok zegt, zegt appeltaart! Speciaal voor alle bakkers, ouders, kinderen, en íéder ander is er nu de Dudok appeltaart – Do it yourself box. De box bevat alle benodigde ingrediënten om onze klassieker thuis te maken. Het deeg naar geheim receptuur hebben ze alvast bereid, de rest is aan de kids… Gemakkelijk te bestellen via de webshop van Dudok Patisserie.



Ook heeft Dudok een high-tea box. Het gaat om een rijkgevulde box met verschillende zoete en hartige bites. De meeste producten in de box zijn al voorbereid door de chef, maar om de high tea helemaal af te maken, dien je zelf ook nog even de keuken induiken. Vooral voor de iets oudere kinderen erg leuk! Een gezellige middag samen met de ouders in de keuken en vervolgens de tafel mooi dekken en genieten maar. De box is gemakkelijk online te bestellen en van donderdag t/m zondag af te halen bij Dudok Den Haag. We love it!

Brasserie de Badmeester
Nu alle strandtenten weg zijn bij de Wassenaarse Slag betekent niet dat je zonder eten of drinken komt te zitten, integendeel! Bij de Badmeester haal je heerlijke warme choco met slagroom en marshmallows, chai latte of gluhwein na je strandwandeling. Voor de stevige trek is er een broodje kroket, broodje knakworst of de dirty fries, die verre van vies zijn. Geen zin om thuis te koken? Neem dan een maaltijd mee naar huis.



Bagels
Deze fijne tip kregen we van een volgster: onze dochter is altijd gek op de bagel tosti's en muffins bij Bagels and Beans op de Fred (Aert van der goesstraat), ze hebben daar ook heerlijke coffe-to-go en een uitgebreid take-away menu. Wat ons betreft een super tof Kidsproof afhaal adres met een speeltuin er bijna tegenover! Dank voor de tip Marily!



Meer adressen voor afhalen en bestellen in coronatijd bij de Haagse horeca:

-Bij de Grote Markt is de Zwarte Ruiter open voor coffee to go, croissants en zoetigheden.

-Bij Lunch op de hoek bestel je naast lunch een heerlijk ontbijtje of wat dacht je van een borrelplank. Je bestelt het hier en haalt het op aan de Vlierboomstraat.

-Vincenzo’s in het Statenkwartier en Zeehelden in Den Haag is elke dag open voor take-away. Thuisbezorgen doen ze ook. Dat betekent dat je nu ook thuis kunt genieten van hun heerlijke pizza’s, waarvoor ze het deeg maar liefst 72 uur laten rijzen. Bestellen doe je hier.

-De echte koffieliefhebber zit nooit zonder koffie in huis en al helemaal niet wanneer er veel wordt thuisgewerkt. Bestel daarom heerlijke koffie van Capriole Café aan de Fokkerkade en geniet van een lekker bakkie ambachtelijke en duurzame koffie.

-Wie kent het niet, de warme huiskamer in de stad, namelijk Anne&Max. Bestel koffie en thee voor in huis, taarten, sandwiches en high teas en dat in de gloed nieuwe webshop van Anne & Max.

-Jarig zijn in de corona-tijd is toch echt minder leuk dan voorheen. Maak er een klein feestje van en bestel heerlijke patisserie bij Dudok. Online bestellen.

-Thuiswerken en jezelf belonen met de lekkerste chocolade uit Den Haag dat kan bij Hop & Stork. Online bestellen.

Waardebonnen - ook leuk om te geven!
Door de sluiting van de horeca, zitten horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Help jouw favoriete horecazaak door een waardebon te kopen, eten te bestellen of af te halen. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan. Je kunt bijvoorbeeld waardebonnen bestellen van je favoriete Entrada restaurant ( La Galleria, Solo Vino by Gusto, Blaze & Co). Bestel hier de Entrada Giftcard.



Tips en meer

Hebben jullie nog een tip waar je het lekkerste eten afhaalt of bestelt in Den Haag of ben je zelf een Haagse ondernemer en wil je gratis genoemd worden, laat het ons vooral weten; denhaag@kidsproof.nl

De horeca in Den Haag is dicht. Maar thuis uit eten in Den Haag kan wel! Eten afhalen en bezorgen is namelijk nog wel mogelijk. De Haagse hotels zijn wel open en als je er logeert, mag je er ook (uit) eten. Je lunch en diner worden dan op je kamer of in het restaurant geserveerd. Wij hebben in dit artikel enkele favoriete Kidsproof horeca adresjes weergegeven waar je tijdens de Corona sluiting eten en drinken kunt afhalen en/of bestellen. Voor het complete overzicht klik je door. Koop lokaal en #supportlocalsdenhaag (2-11-2020)
Naar de website