De leukste kerstvakantietips in Scheveningen!

14 december 2015
In Den Haag is deze kerstvakantie weer zoveel leuks te beleven. Ga vooral ook naar Scheveningen! Aan de boulevard vind je bijvoorbeeld Sea Life, echt zo leuk. Natuurlijk even lekker uitwaaien, rondje schaatsen, van de grote glijbaan roetsjen en nog veel meer tofs. Hieronder de leukste tips uit Scheveningen!

Wat zwemt er in de zee?
Kom oog in oog met haaien, piranha´s, roggen zeepaardjes en zelfs pinguïns bij Sea Life! Loop door de onderwatertunnel en zie de zeeschildpad vlak boven je hoofd zwemmen. En heb jij de clownvis, beter bekend als Nemo, al in het echt gezien? Sea Life is zo leuk!

  • Pinguinles in Sea Life!
    In de kerstvakantie zijn er speciale pinguinlessen, hoe leuk is dat! Dan kom je echt alles te weten over deze schattige beestjes. Lees snel verder->
  • Zoek en win met Dummie de Mummie
    Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba draait nu in de bioscoop. In dit nieuwe avontuur gaat Goos op zoek naar een beeldje van een Sfinx met magische olie er in. Kom op 19 en 20 december met 50% korting (code: DUMMIE) naar Sea Life Scheveningen om zelf op zoek te gaan naar de Sfinx van Shakaba! Je maakt kans op mooie prijzen.

 

Nog meer leuke tips met kids in Scheveningen:

Roetsjen en schaatsen
Als bij Sea Life bent (geweest) kun je er niet omheen. De enorme ijsglijbaan op de boulevard. Daar moeten de kids - en misschien jijzelf ook - zeker even vanaf! En als je dan in winterse sferen bent, loop je direct door naar het Kurhaus. Daar kun je lekker schaatsen! Om de schaatsbaan heen zijn verwarmde terrassen waar je na het schaatsen heerlijk kunt uitpuffen. Lees snel meer over het Cool Event Scheveningen!

Brrrr

Scheveningen is natuurlijk thé place to be als je het nieuwe jaar goed wilt beginnen: doe de nieuwjaarsduik! Vind je dat wat te fris, dan is lekker uitwaaien op het strand ook helemaal leuk natuurlijk.

Feest op de Pier

De Pier van Scheveningen is met het Kurhaus dé eyecatcher van Scheveningen. En hij is helemaal vernieuwd. Deze kerstvakantie is er van 19 t/m 23 december een leuke home made kerstmarkt en op 28 en 29 december het alereerste Kidsfest voor en door kinderen tot 15 jaar. Met een DJ wedstrijd, kook-workshop, theater, zandsculpturen-workshop, graffiti, boot-camp, skate lessen, vrijmarkt en méér! Ook leuk: aan het einde van De Pier vind je een gezellig pannenkoekenrestaurant!

Perfect Pastry

Zin in wat heel erg lekker zoetigs? Dan is Perfect Pastry helemáál geweldig. Dat vind je iets verder de wijk in, maar is echt de moeite waard. Geweldige taarten, cupcakes, high tea en ook leuke workshops voor kids. Het ziet er ook zó zoet uit binnen, leuk!

Den Haag heeft nog veel meer te bieden dan Scheveningen natuurlijk. Check vooral onze nieuwsbrief met superleuke tips in de kerstvakantie in en om Den Haag. Onze Uitagenda vullen we dagelijks met leuke nieuwe kinderactiviteiten. En in onze eropuitcategorie vind je alle leuke kinderuitjes in Den Haag e.o. Leuk restaurantje met kinderen? Plek om te overnachten met kids? Hebben we ook voor je op een rijtje gezet.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en een knallend 2016!

Tamara & Jantine - Kidsproof Den Haag