icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

18 x halloween voor kinderen in en om Den Haag

18 oktober 2019

Het is bijna Halloween en dat betekent dat er griezelig leuke halloweenactiviteiten zijn. Durf jij een bezoekje te brengen? Lees snel verder waar en wanneer je kunt griezelen. WAAH! 

Spannende verhalen, griezelige figuren, enge kastelen en meer..... In en om Den Haag is van alles te doen. 

Halloween in Den Haag
Het Regentessekwartier is klaar om te griezelen en te gruwelen. Jij ook?
Op vrijdag 25 oktober van 19.00 tot 20.00 uur gaan alle kinderen (en ouders die durven) langs de deuren bij de Van Swindenstraat en Newtonstraat.

Tijdens de herfstvakantie van 19 t/m 27 oktober is het extra griezelig in Familiepark Drievliet. Voor families met kinderen wordt er Happy Halloween gevierd met vrolijke heksen en spoken.

Of durf je naar Halloween op de Fred? Met enge springkussens, een spooky tour en een spookhuis.... 

Ook griezelig gaaf is de Halloween Fright Night in de Vruchtenbuurt op 26 oktober. Met 7 spooktenten met ieder een eigen thema... en ook is gedacht gedacht aan de kinderen die wat minder van griezelen houden:-)
Creatief met pompoenen en meer
Natuurlijk horen pompoenen bij Halloween. Bij Schroeder in de Fahrenheitstraat ga je er dinsdag 22 oktober een uithollen. Wel even van te voren aanmelden. Dat wordt gezellig!

Houdt je wel van creatief bezig zijn, dan is Atelier Benee het juiste adres voor jou. In de herfstvakantieweek gaan ze extra vaak open en kan je Halloween en/of Sint Maarten knutsels maken of bakken! Een leuk en creatief adres in de Gentsestraat, Belgisch Park, Den Haag.

Halloween High-Tea
En wist je dat je bij 't Haagsch Snoephuys de engste en smerigste snoepjes kunt kopen tijdens Halloween? En een dagelijkse Halloween High Tea in Oktober. Zeker een bezoekje waard!

Spannende verhalen in Zuiderpark
Het is zaterdag 26 okotober Nacht van de nacht, in het Zuiderpark. Bij de Heimanshof kan je terecht voor een duister verhaal bij het kampvuur. Of doe mee aan de Nature Escape room (9+). Gratis en voor alle leeftijden.Halloween in Delft - Botanische Tuin Delft wordt spooktuin
Op vrijdag 25 oktober verandert de Botanische Tuin in een spooktuin!

Bij Science Centre Delft maak je zaterdag 26 okotober een Griezelbox met je eigen creepy crwaler... gruwelijk echt!

Vrijdagavond 25 oktober is er voor de kleinere kinderen een spookavond bij binnenspeeltuin Avontura Delft. Lekker 's avonds enge spelletjes doen en fijn spelen natuurlijk!

Zaterdag 26 okotber is er ook en gezellig griezelfeest voor de kleintjes, georganiseerd bij Buytendelft. Zal de trouwe heks van Buytendelft er dit jaar ook weer zijn? 

Halloween in Rijswijk

Ben jij minimaal 8 jaar en durf jij een hele avond te jumpen tussen zombies en vampiers? Prove it tijdens de Halloween Jump bij Jumpsquare Rijswijk! Op vrijdag 11, 18 en 25 en donderdag 31 oktober verandert de Jump Arena in een Scary Jump Zone vol met duistere wezens! Trek je engste Halloweenoutfit aan en doe mee met alle griezelige activiteiten.

Halloween_rijswijk_kinderen

Halloween in Zoetermeer - Stadsboerderij het Buitenbeest en Avontura
Dappere kids zijn de hele herfstvakantie welkom bij Stadsboerderij het Buitenbeest voor knutsels in halloween thema of het helpen van de boer. Op vrijdagavond 25 oktober is het grote Happy halloween feest, een griezelig leuke avond vol spannende en leuke activiteiten. Welke griezeloutfit trek jij aan?

Spoken en Spelen met Halloween! Vrijdag 1 november is het zover bij Avontura Zoetermeer. Speciaal voor deze dag zijn ze tot wel 21.00 uur open. De lasergameruimte is omgetoverd tot een waar spookhuis! Daarnaast kun je de hele avond enge knutsels maken.

Halloween in Voorburg - heksen in Museum Swaensteyn en griezels in het Huygenskwartier
Oh, oh, de heksen hebben Museum Swaensteyn overgenomen. Durf jij de zaal binnen waar ze zich ophouden...? Ook de rest van Voorburg is zaterdag 26 okotber in Halloween sfeer. De etalages zijn griezelig versierd, er zijn heksen, je kunt je laten schminken tussen 13.30 - 16.30 uur en in alle winkels is wat lekkers te halen. Dat gaat weer griezelen worden bij het Huygenskwartier in Voorburg

Halloween in Wassenaar
Ook kun je op zaterdag 26 oktober griezelen in Wassenaar, de Halloween hoofdstad van Nederland dankzij de daar wonenede Amerikanen. In de Langstraat kun je bijvoorbeeld meedoen aan de Halloween etalage wedstrijd, zijn er heksenspinsels te smullen, kun je je laten schminken en nog veel meer. Doe je ook mee om 16.00 uur met de optocht?Halloween in Voorschoten
Kom op 30 oktober op Kasteel Duivenvoorde griezelen in een heus kasteel. Kasteel Duivenvoorde wordt op woensdag 30 oktober omgetoverd tot een griezelig spookkasteel. Je vindt er spoken, griezelaars en andere creepy figuren. Halloween op Duivenvoorde is natuurlijk alleen voor de allerstoerste kinderen van 4 tot 12 jaar (met hun moedige ouders). Durf jij?

Vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan met scary snoepjes en hapjes? Check dan deze 9 creepy Halloweensnacks!

Griezelse!

PS: Mist er nog een griezelfeest voor kids in onze Uitagenda? Mail em dan naar denhaag@kidsproof.nl.