• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Boerderij 't GeertjeTerug naar het overzicht

Geitjes de fles geven, pony rijden of varen. Een bezoek aan 't Geertje is altijd een succes!

Bij Boerderij 't Geertje is zoveel leuks te doen voor kinderen! Dieren om te knuffelen of te voeren. Een rondje op een pony, spelen in de speeltuin. Op de biologische boerderij 't Geertje in Zoeterwoude beleef je de boerderij van vroeger.  

Er zijn melkgeiten, melkkoeien, varkens, schapen, kippen en konijnen. Vanaf begin maart tot de herfstvakantie kun je de jonge geitjes een flesje geven, ook mag je ze voeren met bix. KLik door via de roze button naar de webiste van het Geertje om te kijken vanaf hoelaat dit kan!

Leuk zijn de ontdekpaden. Je hebt het klompenpad (0,5 km), het avonturen wildplukpad (1,2 km) en voor de stevige stappers 'De polderkringloop'(3 km).

Boerderij 't Geertje ligt aan het water.  Je kunt een roeibootje of kano huren en zelfs een roeipuzzeltocht doen. In de zomermaanden kun je ook mee met rondvaart-fluisterboot 'De Meervaarder'.

In de boerenlandwinkel worden heerlijke biologische producten verkocht.

En dan is er nog het restaurant, waar je terecht kunt voor een drankje of maaltijd. Uiteraard zijn heel veel producten weer zelf gemaakt. Wat dacht je van een plakje Zoeterwoudse kruidcake of gewoon een lekkere tosti! Wil je langer blijven dan kan je er ook overnachten.

Tip: Voor scholen en BSO's zijn er speciale programma's bij 't Geertje!

Boerderij 't Geertje

Geerweg 7
2381 LT Zoeterwoude
Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.
Zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Prijs De meeste activiteiten kosten € 1,-. Het boekje van de Wildplukwandeling is €4,- (en haal je in de boerenlandwinkel. Het bakje en de kaart mag je houden, de schaar lever je weer in). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum