• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

JutterskeetTerug naar het overzicht

De mooiste schatten uit de zee kun je bewonderen bij de Jutterskeet. Word ook strandjutter!
Strandjutters zijn altijd op zoek naar bijzondere schatten van de zee. Overboord zijn geslagen en aangespoeld na een storm bijvoorbeeld. Maar ook mooie schelpen of flessenpost zien ze graag. Om iets moois van te maken, om gewoon naar te kijken, of om al wegdromend stoere avonturen bij te verzinnen.

Grote kans dat je Ome Jan en hulpjutter Rob tegenkomt op het strand van Kijkduin op zoek naar cadeautjes van de zee. Ze vertellen de prachtigste verhalen over de spullen die ze hebben gevonden. Deze schatten zijn op zaterdag- en zondagmiddag te bewonderen in de Jutterskeet. Vlak achter het Atlantic Hotel in Kijkduin.

Benieuwd of je kinderen goede jutters zijn? Bij de Jutterkeet kun je ook zelf aan de slag! Heb je wel eens met een metaaldetector over het strand gespeurd? Of wil je leren knopen? Natuurlijk kun je ook een speurtocht doen en op jacht gaan naar de schat. En leen gerust een netje om te gaan vissen in de zee.... Leuk idee voor een partijtje!

De Jutterskeet bestaat dankzij enthousiaste mensen, subsidies, sponsoring, giften en de opbrengst van zeekaak en zure bommen. Wil jij ook je steentje bijdragen? Dat kan, door donateur te worden! Wandel langs bij de keet, eet een lekkere zure bom en meld je aan!

Tip: de Jutterskeet ligt in het Westduinpark. Hier kun je prachtig wandelen en heerlijk spelen!

Tip: op Kidsproof Den Haag vind je heel veel leuke tips voor verjaardagsfeestjes!

De Jutterskeet

Zuiderstrand 13
Den Haag
Openingstijden De Jutterskeet is open op zaterdag en zondag (behalve bij slecht weer, dan wordt er gejut.) Prijs Gratis. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum