Klimpark het KlimeilandTerug naar het overzicht

Hoog in de bomen klimmen en dan met de kabelbaan naar beneden! Voor de echte stoere klimkids!

Dit té gekke klimpark vind je bij recreatiegebied Vlietland. Het is de eerste echte High Ropes Course van Zuid-Holland! Via een oversteekvlot bereik je het eiland en dan kun je als een aap zo hoog door de bomen en zoef weer naar beneden.

Start op 1 of 4 meter en vervolg je klimroute op 7 en 11 meter hoog! Het klimpark bestaat uit 50 klimobstakels met 11 kabelbanen. Als eindsprint is er zelfs een kabelbaan van meer dat 100 meter lang. Het klimparcours biedt voor klimmers van beginnend én gevorderd een echte uitdaging. Voor het klimparcours is een minimale lengte van 1.40m voor de deelnemers vereist

Een heel stoer uitje voor de echte klimkinderen vanaf 8 jaar en 1.40 m groot!

Het Klimeiland is op de fiets via Voorschoten, Leidschendam en Leiden bereikbaar, volg de borden in Recreatiegebied Vlietland. Ook met de auto kun je er in de buurt parkeren, check hiervoor de website.

Tip: je kunt op Het Klimeiland ook een geweldig partijtje vieren!

Tip: kijk wat er nog meer te doen is bij recreatiegebied Vlietland!

Let op: alleen toegankelijk als je hebt gereserveerd.

 

 

Het Klimeiland

Rietpolderweg 300
2266 BM Leidschendam
Openingstijden

zie website

Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wat kan er nog wel?

Wat kan er nog wel?

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips! Sterkte allemaal en een fijne kerstvakantie toegewenst!

Lockdown tips