• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Feestje op het KlimeilandTerug naar het overzicht

Een heel stoer partijtje vier je in Klimpark het Klimeiland bij recreatiegebied Vlietland! 8+

Heb je altijd al als een aap tussen de bomen willen klimmen en klauteren? Kom dan naar het Klimpark het Klimeiland en klim hoog boven de grond over, door en langs de verschillende hindernissen. Suis met een 100 meter lange kabelbaan dwars door het bos weer terug naar beneden. Supertof!

Het avontuur begint al voor je op het eiland bent aangekomen. Via een oversteekvlot kun je het eiland bereiken. Na aanmelding bij de receptie helpt de instructeur bij het aantrekken en controleren van het klimmateriaal. Samen met de instructeur doorloop je het oefenparcours om te zorgen dat je goed voorbereid van start kunt gaan op de klimroutes.

Tussendoor kunnen jullie even een korte pauze nemen om van een zakje chips en een glaasje limonade te genieten. Jullie klimmen in twee- of drietallen zodat je elkaar kunt helpen als dat nodig is. Natuurlijk is het ook veel leuker om samen het klimparcours te verkennen. Als je ondertussen extra hulp nodig hebt kun je altijd een instructeur aanspreken die beneden loopt, zij zijn dan in een mum van tijd boven.

Het klimfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, en minimaal 1,40 meter groot (anders kun je niet overal bij). Per 8 kinderen mag er 1 ouder tegen het kindertarief mee klimmen.

Het Klimeiland is op de fiets via Voorschoten en Leidschendam bereikbaar, volg de borden in Recreatiegebied Vlietland.

Je kunt van te voren reserveren. Check hiervoor de site via de roze button. Als je contact opneemt vermeld er dan even bij dat je via Kidsproof komt.

Tip: heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Daarin delen we enorm veel leuke tips. Gelijk even aanmelden!

Het Klimeiland/Klimpark Vlietland

Rietpolderweg 300
2266 BM Leidschendam
Openingstijden Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Dagelijks in de zomervakantie. Zie verder de website. Prijs € 19,95 per kind; check de website voor de extra's Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum