• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

KinderboekenmuseumTerug naar het overzicht

Ben jij gek op boeken? Dan moet je echt een keer naar het Kinderboekenmuseum! Onze favoriet!
Volgens onze eigen Kidsproof-kids is het Kinderboekenmuseum één van de állerleukste musea ooit. 

Je vindt hier een aantal vaste tentoonstellingen: Papiria (voor kinderen vanaf 7 jaar), ABC met de dieren mee (voor kinderen van 2 t/m 6 jaar) en Ik ben Kikker (vanaf 0 jaar). Ga ook zeker langs De Eigenwijze Kinderen van Annie M.G. Schmidt (vanaf ongeveer 7 jaar). En nieuw is Backstreet voor de tieners heel gaaf! Kortom: dit museum is ontzettend leuk voor grote én kleine kids!

Papiria 7+
Speel de leukste spellen en droom in de leesweide weg met een van je lievelingsboeken. In Papiria is alles mogelijk. Uiteraard krijg je hulp van bekenden als Dolfje Weerwolfje, Minoes en Pippi Langkous.

Naast de vaste tentoonstellingen zijn er ook altijd leuke tijdelijke activiteiten. Workshops, events, tentoonstellingen... zóveel te beleven! 

Let op! Het museum is alleen te bezoeken met een vooraf besteld online ticket. Dit geldt ook voor Museumkaarthouders of houders van andere kortingspassen. Online tickets zijn makkelijk te kopen: ga naar de ticketshop via de oranje button op deze pagina en kies een dag en tijd.

Het museum is heel makkelijk bereikbaar op loopafstand van Den Haag CS. Aanrader!

Tip: het Kinderboekenmuseum organiseert regelmatig leuke activiteiten. Je vindt ze in onze Uitagenda!

Tip: wist je dat je bij het Kinderboekenmuseum ook je feestje kunt geven?

Kinderboekenmuseum

Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag
Openingstijden Klik voor de actuele openingstijden door naar de website van het Kinderboekenmuseum. Prijs Het museum is alleen te bezoeken met een vooraf besteld online ticket. Dit geldt ook voor Museumkaarthouders of houders van andere kortingspassen. Online tickets zijn makkelijk te kopen: ga naar de ticketshop en kies een dag en tijd. Klik door naar de website via de button op deze pagina. Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum